Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Od: prerowak® odpovědí: 2 změna:
Poradte mi prosim,jak mam zmenit zvuk u ICQ. Stahnul jsem si legracni zvuky,ale nevim,jak je vymenit za stavajici. dekuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

25gowron*
hodnocení

0x
Já teda pužívám QIP - pracuje s databází ICQ, hodne podobný program ale daleko hezci a ma i mensi naroky na pamet. A tam to je ze das Nastaveni pak najdes zvuky a jednotlive je muzes pozmenit.

boody*
hodnocení

0x
no ja osobne pouzivam taky radeji mirandu nez samotne icq protoze si tam clovek muze veci nastavit dle svych potreb coz u icq nejde.
ale jinak v icq:
Aby ICQ rozpoznalo soubory s Vašími novými zvuky nebo emotikony, musíte tento soubor přejmenovat na stejné jméno jako soubor původní a uložit je v jiné složce. Například: Zvuk který ICQ používá pokud přijmete zprávu se nazývá Message.wav. Pokud chcete aby ICQ používalo Váš zvukový soubor, musíte ho přejmenovat na Message.wav.
Originální ICQ zvuky a smajlíci jsou obvykle uloženy zde:
C:/Program Files/ICQLite/Sounds a
C:/Program Files/ICQLite/Smilies.
Když jsou všechny soubory přejmenovány a připraveny, zmáčkněte tlačítko Hlavní menu a poté zvolte Volby a Bezpečnost. Zde zvolte Skin / Vzhled ze seznamu nalevo. V sekci Změnit ICQ zvuky a emotikony, zmáčkněte relevantní tlačítko pro prohlížení Vašeho počítače a zvolení složky která obsahuje soubory s Vašími novými zvuky či emotikony.
Poznámka: Nové zvukové sobory musí být ve formátu .wav, a emotikony ve tvaru .bmp.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]