Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Internet 2

Od: donty odpovědí: 1 změna:

Dobrý den, mám problém v nastavení Sítě a internetu. Asi před měsícem jsem přeinstaloval PC z windows XP na windows 8, přeinstaloval jsem to u kamaráda. Teď když jsem doma tak mi připojení ukazuje, že připojení ethernet kabelem je nastavený jako Internet 2, když jsem u kamaráda kde proběhla instalace windows a připojíme můj PC na jeho router tak je vše v pohodě nastaveno na internet 1. Rád bych se zeptal jestli lze toto nastavení nějak přehodit (Kdyby to šlo přez přeinstalování windows) bylo by to jen dobře. S PC se docela vyznám, ale raději mi prosím odpovězte jako naprostému amatérovi. Děkuji předem všem, co se mi pokusí pomoci, s pozdravem donty.

Internet 2

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

2x

Podívej se na nastavení TCP/IP v obou "internetech" a přenastav si to...

Pokud ti připojení2 chodí, prostě nastav stejné hodnoty do připojení1 (případně - pokud někdy nosíš pecko ke kámošovi, tak si hodnoty před změnou zapiš a nastavení mezi připojením1 a připojením2 přehoď)...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]