Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prosba

Od: mmm* odpovědí: 6 změna:

Mám takový problém.

Nějak se mě začal kousat počítač. Dělá různě a to: někdy se sám restartuje, někdy se prostě kousně a musí se restartovat, někdy po zapnutí se objeví stránka kde se to musí zapnout přes nouzový režim, někdy se ukáže modrá stránka s povídáním, opět nutno restartovat a nebo někdy prostě zmizí kurzor od myši a je to zase kouslý. poradí mi někdo? ono se to možná stalo tím, že když jsem něco mazal a likvidoval tak jsem si možná smazal omylem nějaký souborek (vrátit to už nelze protože ve své aktivitě jsem už vysypal i koš). Pokud někdo ví, tak mu předem děkuji za radu.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

25gowron*
hodnocení

0x
Já bych to videl na reinstalaci, taky sem si jednou pokazil sytem kdyz sem mazal jiste soubory o kterých sem si myslel že sou nepotřebné - a po restartu už ani nenabehli ...
mmm*
hodnocení

Já jen třeba že kdyby někdo věděl jaký soubor může chybět, tak jestli by šel někde stáhnout a prostě ho mrsknout zpátky.
25gowron*
Kdyby si vedel jakej tak od nekoho kdo ma stejnej system by to možná šlo. Ale nevim nezkoušel sem to ...

marie55*
hodnocení

0x
Souhlasím, také bych to tak viděla. Zkopíruj si vše, co nechceš ztratit a nech to přeinstalovat. A pokud se ti moc do toho nechce a máš pocit, že ještě něco můžeš zachránit, zkus zadat obnovení systému (programy - příslušenství - systémové nástroje - ... ). Asi ti to ale moc nepomůže.

hodnocení

0x
1) klidně to může být hardwarový problém- vadná ram,deska...
2) proč reinstalace? Tady by mohla pomoci opravná instalace a jelikož to píšu pořád dokola tak sio to zkopíruji: naboření systémových souborů a jejich opravu uděláš opravnou instalací windows- nic neztratíč- nabootuješ z cd, opravnou konzoly nedáš ale až ti to najde windows tak dáš R- opravit mno a tim se to opraví- sice se to chová jako instalace ale zatim jsem nikdy o nic nepřišel (samo zálohovat doporučuji)...

alias75*
hodnocení

0x
No nevyloučil bych ani šmejda v systému.Pokud by byl log z hiajck tak by se vědělo víc.Příjde mě morbydus kuchat a reinstalovat když vše popisované zvládne i nějaký ten šmejd.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]