Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyskakující okna jsou prázdná

Od: ryba* odpovědí: 6 změna:

Ahojte mám taký problém,

ak otvorím stránku npr. AIS(školský systém) alebo katal´g knižnice vyskočí akože ďašie okno cez ktoré sa mám preklikať ďalej len nejako to okno prestalo fungovať. Sýce vyskočí ale nič vňom nieje je úplne práczdne je to ako keby sa to nechcelo načítať. Stalo sa Vám niekomu niečo také? Neviem čo s tým

Ďakujem za rady

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Jaký používáte internetový prohlížeč?

ryba*
hodnocení

Mozila Firefox

bena*

A Internet Explorer 8 nebo 9 jste nezkoušel?

ryba*
hodnocení

nie nie ten mi neodporúčajú lebo je deraví ževraj

bena*

Ale jděte do háje s tímto mýtem. Já jsem ani nepsal, používejte Internet Explorer, ale napsal jsem zkuste Internet Explorer (třeba to v něm půjde dobře).

Internet Explorer 8 nebo Internet Explorer 9 pokud aktualizujete přes službu Microsoft Update nebo Windows Update tak děravý není. Ostatní prohlížeče se taky musí aktualizovat nebo by jinak byly taky děravé. A vůbec všechny programy i systém, pokud nebudete aktualizovat, tak budou prostě děravé. Navíc podle nezávislých testů společnosti NSS Labs je nejbezpečnější, protože zachytí nejvíce sociálního malwaru. Více o tom si přečtete například zde → extrawindows.cnews.cz/...

Internet Explorer má i nejlepší antiphishing ochranu. Teď jsem zrovna četl, že jedna banka čelí phishingovým podvodům → novinky.cz/...

Nesmíte srovnávat starý, pomalý, děravý Internet Explorer 6 s nejnovějšími verzemi konkurenčních prohlížečů.

bena*
hodnocení

0x

Nedávno se to tu řešilo → poradte.cz/...

Na vině může být prohlížeč nebo případně může být chyba u nich.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]