Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám notebook Acer Aspire one Z5G.Dočetla jsem si že k zrychlení notebooku je potřeba instalovat ovládač zflashpoint.Instalovala jsem zflashpoint beta 6 pro SSD a zrychlení bylo znatelné.Už to není ten pomalý šmejd a dá se s ním konečně pracovat.Jenže se mi stává že se dost zpomalý internet.Pomalu a dlouho načítá.Hlavně filmy a na youtube načítá velmi pomalu.Jinak všechno šlape rychle.Střídá se zpomalení internetu a někdy zase šlape jak hodinky.Připojení mám velmi dobré takže tím to není.Je potřeba ještě něco k zflashpointu doladit?Mám tam instalaci ještě pro HDD ale to jsem neinstalovala jsem pro SSD.Je potřeba i to instalovat?Moc tomu nerozumím takže se radši ptám.Mám win XP.Pamět RAM 1GB.Jo,a jěště mi nefunguje přehravač DivX player web.Přehrává filmy jen Flash player na webu.Jinak balík divX jsem instalovala ještě před zflashpointem a už tehdy nefungoval.Děkuji za každou radu
měl bych dotaz mam OPRAVDU zas*aný PC a běží pomalu (tedy spíše skoro už pozadu ) ale nechce se mi dávat formát mam tam totiz sve veci ktere nemam kde zalohovat ale no to je fuk vyplatí se mi ten program?
Tenhle program si mám stahnout já nebo ten další tazací?Program jsem měla na starém notebooku a řešila jsem problém na viry.cz a bylo mi doporučeno ho odinstalovat.Už nevím proč.Psali že tenhle program nemají rádi a možná mi tam děla nějakou paseku.Stejné funkce má i Ccleaner,ne?
no ccleaner mám odzkoušený a je to výborná věcička a není pouze na pročištění pc ale i na plno dalších věcí
Mě to z PC taky zřejmě nic nedělalo jen mi ho doporučili odinstalovat.A jelikož jsem měla i ten Ccleaner tak jsem ho odistalovala.V Ccleaneru čistím tak každý den.Včera internet šlapal krásně a dnes je to zase katastrofa.Nevím co to způsobuje.Notebook je nový takže ho nemám zahlcený nebo zavirovaný.Kontrolovala jsem v MBAM.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.