mám nějakou chybu ve Windows, když teď spustím jakýkoliv program na čištění PC, prográmek začne cyklovat a neustále skenovat neexistující složky a sken nedokončí. Už jsem se s tím jednou setkal, myslím na Vistách, teď mám Windows 7. Příklad: zasekne se třeba zde: C:ProgramDataApplication DataApplication DataApplication DataApplication DataApplication DataApplication DataApplication DataApplication DataApplication DataApplication DataNabídka Start nebo C:ProgramDataData aplikacíApplication DataData aplikacíData aplikací nebo C:ProgramDataData aplikacíData aplikacíApplication DataApplication Datauser Samozřejmě, že ani při zobrazení skrytých složek žádná složka v ProgramData s názvem Data aplikací nebo Application Data neexistuje, avšak jakýkoliv sken se tam zasekne a neustále skenuje neexistující složky se stále větším řetězcem (viz. první příklad nahoře). Nevíte někdo, co s tím a co to je, nebo co to způsobilo? Děkuji moc za rady PS: Virus ani spyware v počítači na 100% opravdu nemám.
Zkus provés kontrolu chyb na celém disku C. Instalce Win7 byla provedena z originálního CD na čistý disk?
tom76*
Ano byla, a systém fungoval v pohodě, než si kluk zapnul jeden den můj notebook. Bohužel tam nebyl vytvořen bod k obnovení systému, takže opravdu tápu... Ale zkusím spustit tedy chkdsk na disku C a uvidíme. Zatím děkuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.