Nejste přihlášen/a.
chci si koupit nový notebook, mám vybrány tyto 3, který je nejlepší a doporučili byste mi? použití:ke sledování filmů, internet, hudba (Dj) hraní novějších her..
1) alza.cz/...
2) alza.cz/...
3) alza.cz/...
případně byste mi doporučili jiný... moc děkuji
asi to tak dopadne, mě se taky nejvíc zamlouvá ten první, škoda jen že se nekdá sehnat i v jiné barvě než ta červená
věřte mi a raději si připlatte na tuto verzi, www.alza.cz/acer-/... sám za sebe hraju take hry a mit v ntb 4 jádro s takovou solidni grafikou za 16000 tak je mi červená jedno, ale mě se tedy velice líbí
je ten za těch 14 989,- o moc horší? chtěl sem notebook do 15 000 protože si k němu chci koupit ještě tyto repráky alza.cz/...
takže bych chtěl aby mi to celé vyšlo do 17 000 a toto mi vychází nějak 16 900 i s dopravou. Vypadá to spíš že si vemu ten levnější, doufám že není o moc horší Snad tam pojedou novější hry..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.