Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nenaběhne nootebok

Od: dodousek* odpovědí: 5 změna:

Ahoj.Po zapnutí nooteboku se objeví jen :Ctrl-Alt -Del restarted,to když udělám tak se to pořád opakuje dokola-jen mně to klávesou Esc pustí do kláves F1-F11 Bios Setup a tam už nevím co mám dělat abych to neudělal horší.Jedná se o W7Je ještě 15 dní v záruce ale nechce se mi být měsíc bez něj.Poraďte co to může být a jestli to mohu reklamovar nebo dát do opravy.Díky moc*tanec*

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pokud budeš při startu mačkat klávesu F8, dá se dostat alespoň do nouzového režimu?

dodousek*
hodnocení

Nedá jen začne houkat...a zase restarted...

Pokud to máš tedy ještě v záruce, bude lepší se obrátit na prodejce.

dodousek*
hodnocení

Díky to jsem chtěl slyšet už tam jedu-Ahoj*smich*

dodousek*

Tak ahoj to byl fofr-v pondělí jsem ho odvezl na reklamaci a dnes byl hotov-odešel HDD a vyměnili prý po malý výkon také chlazení?Jen tam mám zpátky tovární Visty*afro*a přišel o vše co tam bylo.Takže díky milý rádcové*houpy*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]