Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vlc player-1.1.5-win32 chyba

Od: hanicka* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,chtěla bych se zeptat zda někdo neví,proč se mi při spuštění staženého DVD filmu v programu vlc-1.1.5-win32 když ho chci pustit vyskočí mi tabulka chyby kde je : Přehrávání selhalo:
DVDRead could not open the disc "C:UsersHaničkaDownloadsHra na schovávanouVIDEO_TS".
Váš vstup se nezdařilo otevřít:
VLC se nepodařilo otevřít MRL dvd:/C:UsersHaničkaDownloadsHra na schovávanouVIDEO_TS. Zkontrolujte logy pro detaily.
Přehrávání selhalo:
DVDRead could not open the disc "C:UsersHaničkaDownloadsHra na schovávanouVIDEO_TS".
VLC se nepodařilo otevřít MRL dvd:/C:UsersHaničkaDownloadsHra na schovávanouVIDEO_TS. Zkontrolujte logy pro detaily.
Film se pustí,ale jede jen po částech po jednom chapter a při dalším přepnutím na další chapter přeskočí zvuk do originálu stopa 1 což je anglicky a já musím ručně přepnout z5 do češtiny.Dříve film frčel v kuse celej bez problému jako celek-dole v liště délka filmu třeba 1:35:15,dnes dole je v lište čas jen jednoho chapteru třeba 21:10 a pak naskočí další ale sním již zmíněný zvuk originálu.Zkoušela jsem danej program odinstalovat a znovu nainstalovat ale problém setrvává.Prosím poraďte jak tyto chyby odstranit aby program fungoval jako dříve bez problému.Předem děkuji za kladné a dobré odpovědi které samozdřejmě ohodnotím.Hanka

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zkus film překopírovat do jiného adresáře a poté spustit.

hanicka*
hodnocení

Překopírovala jsem ho a furt problém pokračuje.Dělá to u všech DVD filmů ať je film kdekoliv.Děkuji za radu přehrát v jiném přehrávači ale já bych chtěla aby mi fungoval tento,je jednoduchý a jsem na něj zvyklá.Nechápu to proč to z ničeho nic začalo dělat.Pouštím jsi přes tento notebuk filmy na televizu a dost mě to štve*zed* prosíííím poraďte někdo,co stím aby to fungovalo jako dřív jak jsem popsala na začátku tématu.Děkuji

Tak to zkusíme ještě i jinak. Odinstaluj VLC, spusť program CCleaner, proskenuj registry a nechej odstanit nalezené chyby. Pak PC restartuj a případně smaž ještě adresář po VLC i vš co v něm případně zůstalo. Poté znovu nahoď VLC a vyzkoušej.

CCleaner: download.chip.eu/...

hanicka*
hodnocení

Tak jsem to udělala i popořadě jak jsi to písmenkoval akorát VLC zbytky jsem odmazala hned po odinstalování a nic.Program CCleanr našel v registreh spoustu chyb které jsem odstranila a restartovala,nainstalovala VLC znovu restartovala a pokoušela jse pustit DVD a furt to háže chybu:Přehrávání selhalo:
DVDRead could not open the disc "C:UsersHanickafilmyxxxSpatnej pojdaVIDEO_TS".
VLC se nepodařilo otevřít MRL dvd:/C:UsersHanickafilmyxxxSpatnej pojdaVIDEO_TS. Zkontrolujte logy pro detaily.
Přehrávání selhalo:
VLC se nepodařilo otevřít MRL dvd:/C:UsersHanickafilmyxxxSpatnej pojdaVIDEO_TS. Zkontrolujte logy pro detaily.
Přehrávání selhalo:
VLC se nepodařilo otevřít MRL dvd:/C:UsershanickafilmyxxxSpatnej pojdaVIDEO_TS. Zkontrolujte logy pro detaily.
Nenapadá Tě ještě něco prosím prosím?

jaar

Dobry den,;) asi uz vecer. VLC mam taky ,tak jsem to zkousel a hlasi mi to same pokud spoustim soubor se spatnou příponou. Otevrete slozku a klepnete na soubor s příponou (.vob) pak se film normalne zpustí . Pokusím vložit obrazek.:)

Vlc player-1.1.5-win32 chyba
hanicka*
hodnocení

Tak jsem to zkoušela a mám ve složce daného filmu více souborů s koncovkou .vob ale když to spustím jeden danej soubor tak spustím jen tu danou epizodu-část,pokud označím všechny soubory-jen ty s koncovkou .vob,tak problém setrvává a píše to stejný problém chyby *zed* je zajímavé že kdysi mě to šlapalo bez problémů,prostě jsem najela na složku,pustila a vyskočilo DVD menu vybrala nastavení a film frčel.Dnes co je nejhorší tak že ten film nejede jako celek ae po těch daných částí a při přepnutí chapteru přeskočí zvuk na originál-což je anglicky a já musím ručně zase přestavit jazyk což se děje cca 20minut jednoho chapteru,takže je to na píp uplně*plac* nenapadám Vás prosím ještě něco nebo aspoň neznáte nějakej DVD player jednoduchej jak je VLC a hlavně v češtině?

bena*
hodnocení

0x

A co to zkusit přehrát ve Windows Media Playeru. Pokud by to Win. media player nepřehrál, stačí doinstalovat K-Lite Mega Codec Pack a přehraje 99,9% všech audio/video souborů.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]