Nejste přihlášen/a.
Poradte prosím ,šipka na notebooku pořad utíka ke straně, myš máme novou takže to asi bude něčím jiným Předem díky za odpověd.
na notebooku to moze byt zaseknutym tlacitkom pri touchpade, skuste stlacit jedno z tych smerovych ci rolovacich / scrollovacich tlacitok pri touchpade (4 a 5) bizsupport1.austin.hp.com/...
mne to robilo tiez a vzdy stacilo iba znovu na niektore z nich kliknut (robilo mi to na firemnom ThinkPad od IBM)
pripadne sa este pohrat so Scroll Lockom a nastavenim automatickeho scrolovania
To je celkem jednoduchý, mám stejnou zkušenost. Máte-li myš položenou na stolku vedle noťasa, tak je skoro jedno, jestli tam máte podložku nebo ne. Protože u noťasa se občas zapne ventilátor, který se chvěje, a to chvění se přenáší na stůl nebo na čem ho máte položenej. A protože myši jsou dnes docela citlivé na pohyb, tak se to chvění přenáší i na ně. Když jsem dal na zkoušku myš na jiný stolek, bylo po problému.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.