Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Šipka myši utíka

Od: ivinek* odpovědí: 6 změna:

Poradte prosím ,šipka na notebooku pořad utíka ke straně, myš máme novou takže to asi bude něčím jiným Předem díky za odpověd.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Co zkusit jinou podložku pod myš, mě to pomohlo.

ivinek*
hodnocení

Tím to neni, zkoušeli jsme i bez podložky,i na arch papíru a pořad je to stejne.

hodnocení

0x

To, že je nová neznamená, že nemůže být špatná. zkuste jina jiném PC a budete hned vědět, v čem je chyba.

stanisko
hodnocení

0x

na notebooku to moze byt zaseknutym tlacitkom pri touchpade, skuste stlacit jedno z tych smerovych ci rolovacich / scrollovacich tlacitok pri touchpade (4 a 5) bizsupport1.austin.hp.com/...

mne to robilo tiez a vzdy stacilo iba znovu na niektore z nich kliknut (robilo mi to na firemnom ThinkPad od IBM)

pripadne sa este pohrat so Scroll Lockom a nastavenim automatickeho scrolovania

stanisko

aha takto, tie tlacitko 4 a 5 su funkciou zvycajne ako tlacitka na mysi, tie scrolovacie boli myslim nad touchpadom, teda tak ako 4 a 5 iba z hornej strany (uz si moc nepamatam ako to tam bolo rozvrhnute ani ako to byva na inych notebookoch)

georges*
hodnocení

0x

To je celkem jednoduchý, mám stejnou zkušenost. Máte-li myš položenou na stolku vedle noťasa, tak je skoro jedno, jestli tam máte podložku nebo ne. Protože u noťasa se občas zapne ventilátor, který se chvěje, a to chvění se přenáší na stůl nebo na čem ho máte položenej. A protože myši jsou dnes docela citlivé na pohyb, tak se to chvění přenáší i na ně. Když jsem dal na zkoušku myš na jiný stolek, bylo po problému.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]