Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, při stahování filmů z Ulož to, je rychlost stahování od 5 do max. 20 kB. Jinak internet zobrazuje v pořádku vše ostatní. Čím to asi je? Poraďte. Díky.
Nu a co nám prozradit jaký máš internet? Tak schválně zkus speed test ze stránek třeba www.lupa.cz
Nebo třeba stahuješ v době kdy je ulozto přetížené, což se mi jednu dobu stávalo skoro pořád
Já si myslím, že je jak problém u soudruhů z UPC, tak i na Ulož.to
Pokud z Ulož.to stahujete odpoledne a navečer, tak bývává nejpomalejší.
Já třeba používám na stahování z Ulož.to; Share-rapid.com; Hotfile.com a dalších úložišť program Freerapid Downloader.
Nebo můžete zkusit Download Accelerator Plus. Pokud Vám bude Download Accelerator Plus nabízet instalaci nějaké nástrojové lišty (toobaru), internetového prohlížeče nebo jiný cizí program, tak instalaci toho cizího programu odmítněte a pokračujte v instalaci Download Acceleratoru Plus.DAP stáhnete zde → http://www.slunecnice.cz/sw/download-accelerator/
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.