Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pinnacle studio 14 - soubory nejde otevřít

Od: vrata® odpovědí: 11 změna:

Dobrý den.Nainstaloval jsem si Studio HD 14 ultimate.Všechno fungovalo,ale ted nevím jestli jsem něco špatně udělal.Nejdou mi nejdou otevřít soubory.Hlásí mi to soubor s videozáznamem nelze otevřít.Díky za radu.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jofa*
hodnocení

2x

Možná je to soubor (formát) který Pinaccl 14 nepodporuje. Taky se mi to to stalo, ale teď si nevzpomenu, který to byl. Až to zjistím, dám dodatečně vědět.

doplněno 02.01.11 14:24:

Neotevře mně to -flv. Všechno ostatní ano.

doplněno 02.01.11 14:42:

Zadat : všechny podporované soubory videa. Pokud se neotevře, tak zadej : včechny soubory- a podivej se, jestli tam není ten soubor, co se nechce otevřít. Pokud ano, tak se neotevře.

hodnocení

Díky za odpověd.Ale problém je ,že se všechno krásně načítalo a ted nic.Nevím jestli jsem něco omylem nesmazal nebo nepřejmenoval.

jofa*

A to máš už uložený projekt, nebo tam chceš nový soubor? Odkud tam chceš načíst video?

hodnocení

Jsou to už uložené filmy o ted to zobrazí jen okénko s otazníkem a následuje hláška,že to nejde zobrazit.Nefunguje ani to zkušební video.

jofa*

Tak to fakt nevím, proč to nejde. Ještě se mi to za 3 roky nestalo. A co obnovit aktivační klíče, či provést opravu instalace. Snad se někdo ještě ozve. Jinak fakt momentálně nevím.

Když se zobrazí okénko s otazníkem tak ten soubor neexistuje - byl smazán. Nebo byl někam přemístěn je v jiné složce nebo na jiném disku.

hodnocení

Tak jsem to přeinstaloval a všechno zase funguje.Díky,že jsi mi věnoval čas.

jofa*

Tak fajn, že to zase chodí. Ahoj.

hodnocení

0x

Dokud neni projekt zpracován, vyexpedován a hodláte-li jej mít k dispozic pro případné korekce a další úpravy , tak se nesmí přemisťovat , mazat , přejmenovávat , případně měnit vlastnosti souborů , požitých v projektu. V opačném případě je Studio při otevírání projektu nenalezne.

jofa*

Tak přejmenovat si ho můžete v pohodě a načte se pří otevření v novém pojmenování. Ostatní jsem nezkoušel. Nevím ,jak je to myšleno s tím mazáním, ale dokud není právě projekt dokončen, tak tam můžete mazat cokoliv.

Při vytváření projektu - vkládání souborů do projektu , video , hudebních , fotografií a pod a jejich úpravou. , si projekt zaznamená jen cestu k tomuto souboru . Teprve při renderování - exportu projektu , se vytvoří podle projektu úplný videozáznam-film. Pokud změníte , vymažeteč a pod soubor , který jste použili do projektu pak jej samozřejmě při otevírání projektu nebo při exportu , projekt nemůže nalézt a odpoví otazníkem na časové ose. miro

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]