Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rozšířená plocha v počítači

Od: lucinuska* odpovědí: 4 změna:

Prosím poraďte mi s mým problémem, z ničeho nic se mi v notebooku rozšířila obrazovka,jednou jsem ho zapla a vše na obrazovce bylo široké, plocha, ikony,... nevím jak to vrátit zpět, okna na ploše nejdou ani přemístit na jiné místo na ploše. Děkuji za váš čas a radu. Lucie

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanher*
hodnocení

0x

Zkuste stisknout Ctrl + é.

bena*
hodnocení

0x

Klikněte na plochu pravým tl. myši a zvolte Vlastnosti. Tam pak klikněte na kartu Nastavení a tam zvyšte rozlišení obrazovky.

hanher*

Anebo tak, ale nejčastěji co vím se to děje právě stisknutím Ctrl a k tomu ještě nějakého znaku.

bena*

Ano, ale to lze v prohlížeči.

Ve Windows Internet Exploreru to je Ctrl + + (pro přiblížení) a Ctrl + - pro oddálení.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]