Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dvd mechanika

Od: karel1711* odpovědí: 16 změna:
mam v pc dvd mechaniku,ale nechce mi načítat dvd,jen cd. skoušel jsem jí kompletně vyčistit spustila se ale po vložení dalšího discu dvd se problém opětoval. co s tím? několikrát jsem skoušel restart ale nic

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Vyzkoušel bych ji v jiném PC. Pokud bude i tam problém, může být už vadná. Takže zakoupit novou (případně vyreklamoval). V dnešní době je to vzhledem k ceně už spotřební zboží.

karel1711*
hodnocení

je fakt že má 5 let za sebou. a jak je to s výměnou harddisku? původní tam byl s win 95 a mám win 2000 stačí to jen vyměnit?

Harddisk se dá vyměnit. Operační systému se musí na nový disk nainstalovat z instalačního disku. Jak je to PC vlastně staré?

karel1711*
hodnocení

je to starej křáp jde mi jen o to abych měl kam dávat muziku. ja tomu nerozumím ani nehraju hry. mám to na pametovkach a to je katastrofa

No ještě by se dal připojit do PC druhý větší disk a pak by tam mohl stávající operační systém zůstat. Je zbytečné tam instalovat něco nového, když ti to staré funguje a nové nic nepřinese.

karel1711*
hodnocení

no neco vymyslim a co ten palm treo? je to divný co
pravdomluvny*

No..mě se jednou stalo, že jsem se hrabal ve starých compech a do jednoho jsem strčil HDD s nainstalovanejma dvoutisícovkama a úplně jsem čuměl. Samo si to nainstalovalo ovladače a comp jede :)

karel1711*
hodnocení

což v mém případě nehrozí no mám hdd hromadu tak je tam postupně budu dávat ono to možná neco nekdy udela

Tohle jsem taky dělal ale moc to nedoporučuju. Čistá instalace je zdlouhavější ale jistější. Ne vždy to operační systém přežije.

karel1711*
hodnocení

NA TO ABYCH SE S TÍM NĚJAK MOC PÁRAL JSEM STAVĚNÝ. KDYŽ NEPUJDE TAK NEPUJDE CO NADELAM

stirecek*
hodnocení

0x

Mám stejný problém, CD a DVD mechaniky umí jem číst, ale ne zapisovat. DVD je RAMka a z té data ani nedostanu, ani nezapíšu, takže nemůžu ani číst ani zálohovat. Pravděpodobnost, že by odešly obě dvě ve stejný den se mi zdá malá..

karel1711*
hodnocení

JA MAM VYPALOVACKU

stirecek*

Já je mám obě vypalovačky, CD jen čte, vypalovat už nejde. DVD RAM čte cd a dvdéčka, RAMku bohužel nepřečte a nevypálí nic a ani nezapíše na RAMku, používal jsem ji na zálohování dat na RAM disk, chová se jako harddisk v pc.

karel1711*
hodnocení

TO JE NA ME MOC SLOZITY ZLATEJ IQ 151
mihalo

Mě se občas stává to samé . už třikrát to bylo virem nebo pokazeným ovladačem od viru.

stirecek*

Taky mám podezření na vir, musel jsem formátovat disk, ale ovladače jsem zkoušel dát znova, ale nepomohlo...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]