Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

TV karta LifeView FlyDVB-T trio PCI

Od: bimba* odpovědí: 2 změna:

Vážení přátelé ,mám v počítači TV kartu LifeView FlyDVB-T trio PCI , až donedávna jsem přijímal české programy přes Windows Media centrum včera jsem zjistil že nemám žádný signál. Neví někdo jak to vyřešit?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

No, já nevím, ale já vždycky přijímal programy přes anténu, případně kabel. Anténa má nějaký signál? V případě, že ne, tak proč ne? Co se změnilo? Anténa? Vysílač? Ovladače SW? Tohle všechno můžeš vědět jenom ty.

hodnocení

0x

Programy jsi chytal analogový, nebo už digitální? Já, že se jistě s posledním prosincem jistě zase vypnuly nějaký analogový a tak zkus naladit digitál případně satelit když to ta karta umí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]