Nejste přihlášen/a.
Dobrý den koupil sem si hru záchranáři 4 a když tu hru spustim tak zčerná obrazovka a potom zbělá a nic se neděje.Prosim poradtě mam Win7 processor 3.00GHz 4jádro Zdroj 600w a gr.kartu nvidia geforce 9500gt
Jelikož tuto hru neznám, nejprve se podívejte na doporučené hardwarové požadavky, většinou bývají malým písmem ze zadní strany obalu hry. Poté je porovnejte s informacemi, které jste nám zde poskytl. Hru vyzkoušejte u kamaráda nebo na jiném PC, pokud jinde poběží problém je u vás. Pokud ne podívejte se na webové stránky této hry, určitě někdo nějaký podobný problém měl. Ostatně není naškodu když hru odinstalujete a nainstalujete znovu, takzvaný reinstal vyloučí dřívější špatné nainstalování hry. Pečlivě si přečtěte příbalovou informaci, pokud nějaká je. Při instalování dejte pozor zda vám hra nenabízí nainstalování nějakého OVLADAČE který je pro spuštění hry nutný! V takovém případě ho nesmíte zapomenout nainstalovat, popřípadě (není-li součástí disku) někde volně stáhněte.
doufám že jsem poradil
S přáním hezkého dne,
Ondřej Král.
V takovém případě je nejspíš problém v oněch hardwarových požadavcích, opravdu tu hru neznám takže nevím jak zatěžuje PC, či jaké má požadavky, ale to můžete zkontrolovat, tak jak jsem již výše psal Nebo sám zhodnotit zda má výkonnější PC Váš kamarád či Vy sám.
Když selžou i hardwarové požadavky, je nejspíš chyba v software Windows 7 a s tím vám nejspíše neporadím, protože mám Windows XP. Ostatně na obalu hry by mělo být napsáno pro jaký software je kompatibilní.
Ale jak už jsem výše zmínil zkuste navštívit oficiální stránky hry
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.