Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Volant k pc hram

Od: krausova odpovědí: 10 změna:
nemam instalacni cd k volantu na hry k pc.poradte mi jak a co s tim.diky eva

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

styx*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Pokud volant potřebuje ovladače budou určitě ke stažení na internetových stránkách výrobce.:)

alias75*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
No nebo použít widle a nechat je najít si to na webu.Fakt, tak ve 3% to někdy něco najde :)
25gowron*
moh bys mi osvetlit ty widle? nevim totiz co to je?
alias75*
Nevídáno neslýcháno .Widle wokna mrkváci atd. atd. :)

25gowron*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Ale nejlepší způsob bude ten jak říkal STYX :), podivej se na oficiální stránky výrobce, tam si najdi příslušné ovladače - podívej se pro jakej systém , a jaky typ volantu ...
Dyby si mela s tim problem napiš mi výrobce a typ a já ti je najdu :)
PS: uz sem na to prisel widle = windows ...bože...
krausovax
dekuji za pomoc.je to logitech-formula force gp-racing wheel.adresa vyrobce www.logitech.cz a je to pro windous 98.moc dekuji.ahoj eva
25gowron*
logitech.com/...
zde si najdes svuj volant a pak na dalsi strance si vyberes system a jazyk (asi en , cestina tam neni )

fred772
hodnocení

0x
me udelali totez, zasel jsem spatky do toho obchodu a trochu je spacifikoval a najednou to cd nasli ;)

romzo
hodnocení

0x

Čau, potřeboval bych ovladače na volant Compressor deluxe force feedback ... jedná se o ovladače pro windows Xp ...výrobce je Technology innovation

Nevím, jestli uspěješ. podívej se sem:
aukce.atlas.cz/...
a sem:
pc-help.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]