Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Outlook 2007 - nejde přijmout pošta

Od: 2874® odpovědí: 7 změna:

Ahoj všichni! Mám problém s outlook2007. Nemůžu přijmout poštu a ani vymazat cokoliv potřebuji. Hlásí mi to nějakou chybku a netuším co s tím.*zed*Jsem úplný amater! To mi ten Nový rok hezky začíná *zed*

Outlook 2007 - nejde přijmout pošta

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Nepřečtu, co je v té hlášce napsáno. Vyfoťte pouze tu hlášku.

hodnocení

to nejde jde to jen s tím:((

bena*

Vyfotíte to, hodíte to do Malování a oříznete. Nebo můžete fotit rovnou pomocí Alt + Print Screen.

01.01.11 13:53
hodnocení

!?

Outlook 2007 - nejde přijmout pošta #2
bena*

Řiďte se těmi pokyny v té hlášce.

Jinak ještě můžete zkusit spustit Diagnostické nástroje sady Office (kliknout na Start→Programy→Microsoft office→Nástroje sady Office→Diagnostické nástroje sady Office).

No a pokud by to nepomohlo nebo nešlo, tak můžete Office přeinstalovat neb můžete zkusit jiného poštovního klienta (například Windows Live Mail, který stáhnete v balíčku Windows Live Essentilas 2011).

hodnocení

Ahoj díky,nic se ale nezměnilo! Začal jsem teda s tím klientem co je ve windows7. Nehrozí mi nějaká věc! Mám pocit že ten office není origoš,ale netuším. Jen ještě jedna věc. Posílám objednávky přes excell a to ve formátu PDF! Když fungoval outlook tak se to dalo odeslat i uložit v pdf.Ale ted když to odešlu v pdf a pak si chci udělat náhled je tam jen ikonka a objednávka nikde! Čím to může být? Děkuji.Tom

hodnocení

Když ho přestanu používat a budu používat jiného klienta,hrozí mi něco? díky moc!

doplněno 01.01.11 13:55:

Myslím nějaká hrozba v počítači :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]