Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sekání PC při hraní

Od: es5* odpovědí: 7 změna:

Zdravím, poslední dobou se mi často při hraní hry (CoD2) sekne PC i se zvukem. Nepomůže ani trojhmat, jedině reset. Dřív se mi to vůbec nedělo. PC mám: C2D E4400 (2,0@2,8GHz), 4GB ram, Ati Radeon HD2600XT DDR4, zdroj 400W. Prosím o radu, předem díky.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Zkuste snížit detaily a před spuštěním hry bych vypnul zbytečné programy a služby pomocí programu Game Booster → slunecnice.cz/...

Také bych občas počítač prokontroloval online programem Windows Live OneCare → Otevřte tedy Internet Explorer (nejlépe Internet Explorer verze 8 a vyšší) a zadejte tam tuto adresu pokud máte Windows XP › onecare.live.com/...; pokud máte Windows Vista nebo Windows 7 můžete zkusit zvláští verzi Windows Live OneCare určenou pro tyto systémy › onecare.live.com/... Udělejte kompletní kontrolu. Během této kontroly můžte dále s počítačem pracovat, nicméně doporučuji před spuštěním konroly zavřít všechny spuštěné programy a vytvořit nový bod obnovení v Obnovení systému. Kontrolor zkotroluje počítač na přítomnost malwaru (viry, červi, atd.), vyčistí disk od různých zbyečných souborů (nemusíte se ničeho bát, o svá data nepřijdete), defragmentuje disk a udělá celkovou optimalizaci počítače.
Pozn. Windows Live OneCare jde bezproblémově spustit pouze v Internet Exploreru 6 a vyšších. Lze ho spustit i v Mozille Firefox, ovšem do té se musí nainstalovat jakýsi doplněk, aby to šlo. Jinak někteří oživatelé si stěžovali, že pokud to pustili ve Firefoxu s nějakým tím doplňkem, že jim pak Firefox zamrznul a poté spadnul. Tak raději spouštět v Internet Exploreru; nejlépe verze 8 a vyšší.

es5*
hodnocení

V tomto ohledu detailů atp. nemám problém. Údržbu počítače dělám často důkladnou. O počítače se zajímám, nejsem začátečník, ale s tímhle problémem si prozatím nevím rady. Přesto děkuji.

bena*

Tak tu hru CoD2 zkuste odinstalovat a znovu nainstalovat. Nic jiného mě nenapadá. Třeba nějaký hráč Vám poradí lépe.

mirdik
hodnocení

0x

heled a co ten tvuj nataktovanej procík zvládá to mě to připadá že práveě díky němu PC spadne že nemůžeš nic, jinak me nic nenapada nejlepsi sestavu zrovna nemas ale na cod2 bohate staci

es5*
hodnocení

Přetaktováním to nebude, mám to dobře otestované. Seká se jen při hraní CoD2. Např. CoD 7, Mafia 2 nic. Ano, nejlepší sestavu nemám, ale hraju např. CoD7,Bad Company 2, Mafia 2.. na téměř plné detaily plynule.

mirdik

directy, ovladače, atd... vsechno mas snad ne?

když ti to dela jenom u cod2 tak zkus CRACK, nebo PATCH ne, si měl napsat hned že jenom u týdle hry, v jakym hrajes rozliseni?

fesak*
hodnocení

0x

mirdik ma pravdu bude to asi crackem skus fix crack.Mě to dělalo taky jak jsem hral Star Wars the force unleashed celkem se mi hodně sekal ale hodil jsem tam fix crack a už to šlo na plno líp.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]