Nejste přihlášen/a.
Zdravím, poslední dobou se mi často při hraní hry (CoD2) sekne PC i se zvukem. Nepomůže ani trojhmat, jedině reset. Dřív se mi to vůbec nedělo. PC mám: C2D E4400 (2,0@2,8GHz), 4GB ram, Ati Radeon HD2600XT DDR4, zdroj 400W. Prosím o radu, předem díky.
Zkuste snížit detaily a před spuštěním hry bych vypnul zbytečné programy a služby pomocí programu Game Booster → slunecnice.cz/...
Také bych občas počítač prokontroloval online programem Windows Live OneCare → Otevřte tedy Internet Explorer (nejlépe Internet Explorer verze 8 a vyšší) a zadejte tam tuto adresu pokud máte Windows XP › onecare.live.com/...; pokud máte Windows Vista nebo Windows 7 můžete zkusit zvláští verzi Windows Live OneCare určenou pro tyto systémy › onecare.live.com/... Udělejte kompletní kontrolu. Během této kontroly můžte dále s počítačem pracovat, nicméně doporučuji před spuštěním konroly zavřít všechny spuštěné programy a vytvořit nový bod obnovení v Obnovení systému. Kontrolor zkotroluje počítač na přítomnost malwaru (viry, červi, atd.), vyčistí disk od různých zbyečných souborů (nemusíte se ničeho bát, o svá data nepřijdete), defragmentuje disk a udělá celkovou optimalizaci počítače.
Pozn. Windows Live OneCare jde bezproblémově spustit pouze v Internet Exploreru 6 a vyšších. Lze ho spustit i v Mozille Firefox, ovšem do té se musí nainstalovat jakýsi doplněk, aby to šlo. Jinak někteří oživatelé si stěžovali, že pokud to pustili ve Firefoxu s nějakým tím doplňkem, že jim pak Firefox zamrznul a poté spadnul. Tak raději spouštět v Internet Exploreru; nejlépe verze 8 a vyšší.
V tomto ohledu detailů atp. nemám problém. Údržbu počítače dělám často důkladnou. O počítače se zajímám, nejsem začátečník, ale s tímhle problémem si prozatím nevím rady. Přesto děkuji.
Přetaktováním to nebude, mám to dobře otestované. Seká se jen při hraní CoD2. Např. CoD 7, Mafia 2 nic. Ano, nejlepší sestavu nemám, ale hraju např. CoD7,Bad Company 2, Mafia 2.. na téměř plné detaily plynule.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.