Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je integrovaná grafika lepší?

Od: pytel* odpovědí: 4 změna:

Ahoj. Chci si koupit zakládní desku Gigabyte 890GPA-UD3H na které je integrovaná grafika a potřebuju vědět jestli je lepší než ta co mám ATI Radeon HD 3870 Ultimate(512MB DDR4) nebo popř. jestli jdou nějak spojit *frajer*

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Tvoje grafická karta je lepší:

tvoje: 2250 MHz 512 MB

v desce: 1066 MHz 128MB

pytel*
hodnocení

ale k te integrovane můžeš přiřadit ještě z RAMky takže budeš mit taky 512 MB. a nejde to nějak propojit tam moje s integrovanou? jsem četl že tam můžu dát ATI i Nvidii a jedou obě naraz*frajer*

jaar

Pěkný Nový rok :), ano můzeš zapojit svou graf do takz. Hybrid CrossFireX™ ale obáavam se ,ze ne karty od N-vid. ty pojedou jen samostatně. Využiješ tak graf. na desce + integr. Propojení mezi oběma zajistí nastavení v BIOS-su + nastavení v ovl. od graf, karty a to je ATI jelikoz i integ. je tatáž. Ale osobne bych radeji koupil neco lepšího nachal vše na jedné graf. k. zdarec...:)

pytel*
hodnocení

přesně tohle jsem potřeboval vědět. díky moc jinak lepší grafiku budu kupovat až za pul roku :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]