Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pinnacle neregistruje videokameru

Od: kmacek* odpovědí: 3 změna:

Dobrý večer. Můžete mi prosím někdo poradit? Zkouším stáhnout video z digitální kamery Panasonic NV-GS 320 přes ieee 1394 do PC do programu Pinnacle Studio 12. . Po připojení k PC přes kabel ieee se kamera nehlásí, píše mi to neustále: Aplikaci studio nelze připojit k videozařízení, přestože dělám vše podle návodu (zapojení konektorů, režim kamery, ...) a jednou jsem již úspěšně tímto způsobem z kamery stahovala ... Nyní to však nejde. Nevím, kde je chyba. Poradíte mi někdo prosím? Ke kameře jsem dostala program pro stahování videa: MotionDV Studio 5.6 a SweetMovieLife 1.0, video se mi do tohoto programu podařilo dostat přes USB kabel, ale program je v angličtině a to je pro mě problém. Nevíte, zda se dá sehnat český manuál k těmto programům? Předem moc děkuji za všechny rady a pomoc. Martina

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Český manuál pro MotionDV Studio je zde:

www.diga.cz/soubor.aspx?id=20860

kmacek*

Dobrý den, moc Vám děkuji, pomohl jste mi, uděluji bodíky *palec*. Martina

kmacek*
hodnocení

Tak se mi objevil problém, přes Vámi uvedený odkaz se mi stáhlo pouze 90 stránek, ale v obsahu jich je cca 260?!? Co s tím? *nevi*

doplněno 02.01.11 17:53:

Tak už se mi přes stránky Panasonicu podařil najít zbytek :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]