Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pozadi na web

Od: vertigo69* odpovědí: 13 změna:

dělam web pres MS Front Page 2003 a na pozadi pouzivam prednastaveny motiv. v nahledu je motiv videt,ale kdyz prezentaci nahraju na web tak mam pozadi bíle, kde je chyba?

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Před nahráním na web zkontrolujte ve Frontpage Náhled, vyhnete se tím možným komplikacím.

vertigo69*
hodnocení

v náhledu je videt pozadi, ale po naharani bohuzel ne

bena*

Na jaký server to nahráváte a v jakém internetovém prohlížeči stránky prohlížíte?

vertigo69*
hodnocení

nahravam to na cesky-hosting.cz a prohlizim to v mozile i v google chrom a ani v jednom mi to nejde

bena*

Tak a jsme asi u problému. Frontpage používá pro náhled jádro trident, které používá Internet Explorer. Zkuste pak otevřít stránku v Internet Exploreru.

Vím, já, když jsem měl předchozí vzhled svých stránek, tak v Internet Exploreru a v Opeře šlo vše dobře, ale Mozilla a Chrome měli problémy.

los*
hodnocení

0x

pokud sem dáte odkaz na váš web tak se můžu podívat do zdrojového kódu a možná najdu chybu tam.

vertigo69*
hodnocení

www.hostinecuvlcku.cz a ani v exploreru mi to nejde:(

alf*

zbav se frame, obrázkové pozadí vyhoď a neřeš, něco dej na úvodní stránku, já vidím jen prázdný frame.

Bude to čistší, lépe čitelné, rychlejší, lépe odkazovatelné, méně problémů pro vyhledávače. Použij css layout. V nouzi table.

robert*
hodnocení

0x

Pozadí má být barevné nebo snad obrázkové?

Každopádně problém bude asi v chybějícím kaskádovém stylu. Stránka na webu má v sobě odkaz na hostinecuvlcku.cz/...">" themes/aftrnoon/aftr1011-1250.css" , ale soubor na webu na této adrese fyzicky chybí.

paja22*
hodnocení

0x

Nechci rejpat ale co nepoužívat ten "MS Front Page 2003" nepoužívat? Podle mě by to bylo mnohem lepší.

aaaaaaaaaaaaaaaaa

jasně, na html stačí poznámkový blok, MSFP je hrozná věc

paja22*

Já používam vlastně jenom poznámkovej blok :D front page nakonec vždy vyhodí děsnej zdroják lepší si to napsat sám.

bena*

No Poznámkový blok je velmi jednoduchý. Já používám FrontPage - je tam náhled, očíslované řádky, barevný text (kvůli přehlednosti). A ve frontpage si vše taky můžete napsat sám, nemusíte používt jeho šablony

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]