Nejste přihlášen/a.
dělam web pres MS Front Page 2003 a na pozadi pouzivam prednastaveny motiv. v nahledu je motiv videt,ale kdyz prezentaci nahraju na web tak mam pozadi bíle, kde je chyba?
nahravam to na cesky-hosting.cz a prohlizim to v mozile i v google chrom a ani v jednom mi to nejde
pokud sem dáte odkaz na váš web tak se můžu podívat do zdrojového kódu a možná najdu chybu tam.
Pozadí má být barevné nebo snad obrázkové?
Každopádně problém bude asi v chybějícím kaskádovém stylu. Stránka na webu má v sobě odkaz na hostinecuvlcku.cz/...">" themes/aftrnoon/aftr1011-1250.css" , ale soubor na webu na této adrese fyzicky chybí.
Nechci rejpat ale co nepoužívat ten "MS Front Page 2003" nepoužívat? Podle mě by to bylo mnohem lepší.
Já používam vlastně jenom poznámkovej blok :D front page nakonec vždy vyhodí děsnej zdroják lepší si to napsat sám.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.