Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký notebook do 16tis?

Od: jarmek* odpovědí: 10 změna:

dobrý den. chtěl bych poradit jaký si koupit kvalitní notebook do 16.000,- Používal bych ho spíše k domácím účelům (poslech hudby,internet, filmy) občas bcyh ho použil k přenosu. Poraďte mi prosím konkrétní notebooky. díky :)

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

1x

Už se zde mnohokrát řešilo. Každý máme nějakou zkušenost, takže každý hájí a doporučí to svoje. Obecně se považuje za kvalitní Dell a Lenovo, ale tam člověk platí spíš značku. Já mám dobrou zkušenost s Acerem (máme doma tři) a jiní na něj nadávají. Takže pokud nemáš mimořádné nároky na hraní her, tak ber cokoli co se ti bude líbit a parametry odpovídat tvým představám. Pokud vycházím z toho, co píšeš, tak to ti splní kterýkoli.

ivaaa*
hodnocení

0x

souhlasím s příspěvkem viz víše. máme doma 2x acer 1x asus a 1x hp vše funguje bez problému, nedá se říci, že by něco stálo za prd...

deeman
hodnocení

0x

Dobrý den, dle toho co s počítačem chcete dělat tak si myslím, že pro vás bude dostačující jakýkoliv nový notebook. Doporučil bych vám tedy dvě věci:

1./ koupit nejlevnější notebook s operačním systémem Windows. Pokud si chcete být jistý, že kupujete opravdu ten nejlevnější doporučui si prohlédnout ceny na těchto eshopech: alza.cz, alfacomp.cz, czc.cz, mironet.cz, softcom.cz - jedná se o solidní eshopy, které vás nezklamou.

2./ možnost je koupit si úplně ten nejlevnější notebook (opět z výše zmíněných eshopů) a nainstalovat s na něj operační systém zdarma. Já doporučuji Ubuntu ( zdarma.org/...) - jedná se o opravdu jednoduchý postup a systém vám bude plně dostačovat na všechny vámi popisované činnosti - pouze nějaké drobnosti by vám měl nastavit někdo zkušenější (syn? atd.) Malá inspirace třeba v tomto článku: radja.cz/...

Snad jsem trochu poradil, ono myslím, že kupovat výkonný stroj za 15-16000 je pro výše zmíněné obyčejné využití zbytečné...

marenka*
hodnocení

0x

Píšete, že ho občas budete přenášet. Mám notebook, 12"display a je ideální. Není tak moc mrňavý, jako 10", ani těžký, jako 15,4"např. Zkuste se podívat na tuto nabídku, jestli Vás něco osloví. ;)

alza.cz/...

tomason*
hodnocení

0x

Lenovo G 560 mám ho taky.Předchozí asus zklamal.

extranotebook.cnews.cz/...

mirdik
hodnocení

0x

vím že ACER moc lidí nebere sám jednoho aspira mám ale ted mají na alze fakt BOMBU, 4 jádro, mimořádná grafická karta která se určitě neztratí ani v ntb za 22000

www.alza.cz/acer-/...

už to enní emachines který má dílenské zpracování docelá zlé je to aspire já kdybych mohl tak bych hned vimenil P7450, 4570 orpoti amd 4x a 5650 za 16000 si myslím že odvede svou službu dost dobře za 16000 takovej dell by si neškrtal, samozřejmě že by ale byl dílensky lépe zpracován, šasi by vydrželi více atd...

pitomec*
hodnocení

0x

Dobry den, rad vam poradim a najdu pro vas to nejlepsi a zaroven nejlevnejsi. To podstatne jeste pro jeho vyber je:

1. Zda chcete mit na notebooku numerickou klavesnici (tim padem vetsi celkove rozmery notebooku, ale i display). Osobne by ji na notebooku rad mel.

2. Zda planujete na notebooku hrat nove moderni hry.

Dobrý den,

jestli můžu vyslovit názor, tak mám Acer extwnsa 5620 a jsem s ním spokojená. Vybíral mi ho kamarád, co dělá do počítačů - jak klasických, tak normálních. Vybíral jej tak, aby byl cenově přijatelný a něco uměl.

Tak se zkuste podívat na parametry, třeba Vám to napoví.

Pěkný den Z.

mirdik
hezký ntb akorát nvm jak ví ale 4 jádro,s radeonkou 5650 za 16000 už bych nediskutoval a kupoval, navíc je ten ntb podlě mě dosti hezký a už to neni emachines
www.alza.cz/acer-aspire-5552g-n954g50mn-cerveny-d198819.htm
jarmek*

ano numerickou klavesnici chci určitě a hrát novéo moderní hry taky.. už mam vybraný jeden alza.cz/... myslíte že bude dobrý?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]