Nejste přihlášen/a.
Děkuji předem za radu . Proč mě asi před týdnem přestala hrát rádia - viz tento odkaz . play.cz/... . Dosud bylo vše o.k. . Nemám někde chybu v nastavení? Je nás totiž na PC více , tak mohl někdo něco změnil. Nebo je od této doby poslech , jen pro registrované? Některé stanice fungují. Děkuji - miro
Všechny tyhle "kombajny", jsou na všechno, a tím pádem i na nic. Já používám už dlouho přehrávač internetových rádií ktery se jmenuje SCREAMER. Je na slunečnici a je FREE. Jednoduchý, spolehlivý, co dodat. Má seznam Internetových rádií z celého světa.
doplněno 15.01.11 18:54:Napiš mi na mail - r.b.000@seznam.cz - zde nebudu uveřejňovat link ke stažení - zašlu vše co potřebuješ
Já jsem zkusil pustit ČRo1 a bez problémů.
Jaký používáte internetový prohlížeč? Odinstalujte a znovu nainstalujte Adobe flash Player → get.adobe.com/... a Adobe Shockwave Player → get.adobe.com/....
Moc děkuji za ochotu .Stanic je mnoho , to bych neměl trpělivost zjišťovat , které jdou a které ne. Zajímavé je , že spuštěná stanice , její equalizer , ukazuje průběh přehrávání normálně, jen se neozývá z repro. Repro však v jiných případech jsou o.k...Pokusím se ještě zaexperimentova s ADOBE FLASH PLYEREM:
doplněno 30.12.10 16:25:A ještě to hlásí v běžícím equalizeru "Přihlašte se k aplikaci na Focebooku."
doplněno 30.12.10 16:26:A ještě to hlásí v běžícím equalizeru "Přihlašte se k aplikaci na Focebooku."
Nainstaloval jsem Adobe Flash Player a nic.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.