Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přehrávání video klipu z YOUTUBE

Od: edd* odpovědí: 5 změna:

V novém notbooku s Win7 (64 bit) mi odmítá přehrát klip umístěný na YOUTUBE a hlásí mi,že nemám správný přehrávač...že musím mít 32 bit...Ale nevím co s tím,když v notbooku je 64 bit...a k tomu prý nový player ještě není .? JIstě jsem to nejasně popsal,ale zasvěcený si domyslí kde je má potíž.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

celp*
hodnocení

1x

Zdarec.Nainstalujte si Adobe Flash Payer-MSIE 10.1.102.64

bena*
hodnocení

0x

Musíte nainstalovat 32bitový prohlížeč do 64 bitového systému, nedá se svítit.

edd*
hodnocení

Až k tomu poznání jsem došel/ informovalmne o tom přímo ten notbok)...ale odkud a kde splaším ten 32 bitový prohlížeč,když mám IE s 64 bit...a pořád mi to skáče dokola,že musím mít 32 bitový...že v počítači je 64 bit a pořád sae hlášení opakuje dokola tady jsem skončil a dal ten dotaz.

bena*

Zkuste nainstalovat Internet Explorer 9 32 bit nebo třeba Operu 11 32 bit.

Já teda zkušeností s 64 bity tolik nemám, ale pokud budu vycházet z toho, že na 32 bitovým systému rozjedu i 16 bitovou aplikaci, tak proč by to nešlo v tomto případě na 64 bitovým systému rozjet 32 bitovou aplikaci. Navíc i sami soudruzi z Adobe to píšou → kb2.adobe.com/... (strojový překlad do češtiny → microsofttranslator.com/...)

doplněno 30.12.10 09:23:

Tady je odkaz ke stažení Internet Explorer 9 pro Windows 7 32 Bit → download.microsoft.com/...

edd*
hodnocení

Díky za nápovědu...pokusím se stáhnout ten IE 32 bit z dodaného odkazu. / odpoledne až k večeru/...Jak to dopadlo dám vědět.Dík.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]