Mám Win.XP sp2,winy mám na disku C a na D mam složku Dokumenty. Neco sem dělal naPC a ted mě najednou při startu pc když se otevře obrazovka s ikonama tak se mi otevře složka D:Dokumenty a musímji zavřít a potom už to jde normálně.Poradte prosím co s tím.Čistil sem to avastem, Ad Avare, Spybotem a Tune Up a je to stále stejný.Díky.
Zkus se podivat do start->programy-> po spusteni, Nemas tam nahodou strcenou slozku dokumenty? Jestli jo tak ji smaz a mas po problemu .
dedous*
Tam to není,problém trvá.zatím stále nevím co s tím.
25gowron*
Jediná věc která mě ještě napádá je se podívat do procesů po spuštení, Dej ve start nabídce spustit a tam napiš msconfig a spusti se ti nástroj na konfiguraci systému, přepni se na kartu Po spuštení a tam máš seznam aplikací které se ti spouští při startu ... Zkus si prohlidnou příkazy jestli jeden z nich nevede pouze na dokumenty. ALE nevypinej! nic o čem si nejseš jistej co to udělá! a pokud ostatnim věcem nerozumíš tak je taky nech být.!
dedous*
Ja sem popleta ale asi to je stejný,já píšu že to je složka D:Dokumenty ale ona je to složka D:Prpgramy nové a mám na disku D ještě další složku D:Programy nové 1 a ta je v tom nástroji konfig. a hned 3x .Jednou jako Language Druhá jako PDVSever a třetí jako Launchlist a utěch prvních dvou jsou před tim D ještě nahoře takové ty dvě čarečky asi takhle DProgramy nove 1. Tak stím ja asi nic nebudu moc dělat ani nevím jak se to da třeba přepsat , jedině asi odháčkovat. Nezlob se že to takhle vypisuju ale sem už starší děda v důchodu tak s tím moc neumím i když se snažím protože sem fanda do počítačů a zajíma mě to. Díky za trpělivost.
25gowron*
Myslel sem jedině kdyby tam byla polozka bez programu (spouští se ti složka) např: D:Programy položek např ve tvaru D:Programyneco.exe bych se radsi nevsimal, Pokud nevidis celý název tak si roztáhni hlavičku at vydíš celu cestu. Musim říct že je skvělé že seš fanda PC a máš o to zájem .
dedous*
Ještě jednou díky , já si na to raději pozvu známého ktery wse v tom vyzná, akorád je ted trochu marod atak musím počkat,ale zas to není tak zlé protože na PC můžu dělat akorád musim jednou kliknout navíc.Tak ještě jednou díky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.