Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Otevíraní složky D:Dokumenty

Od: dedous* odpovědí: 6 změna:
Mám Win.XP sp2,winy mám na disku C a na D mam složku Dokumenty. Neco sem dělal naPC a ted mě najednou při startu pc když se otevře obrazovka s ikonama tak se mi otevře složka D:Dokumenty a musímji zavřít a potom už to jde normálně.Poradte prosím co s tím.Čistil sem to avastem, Ad Avare, Spybotem a Tune Up a je to stále stejný.Díky.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

25gowron*
hodnocení

0x
Zkus se podivat do start->programy-> po spusteni, Nemas tam nahodou strcenou slozku dokumenty?
Jestli jo tak ji smaz a mas po problemu . :)
dedous*
hodnocení

Tam to není,problém trvá.zatím stále nevím co s tím.
25gowron*
Jediná věc která mě ještě napádá je se podívat do procesů po spuštení,
Dej ve start nabídce spustit a tam napiš msconfig a spusti se ti nástroj na konfiguraci systému, přepni se na kartu Po spuštení a tam máš seznam aplikací které se ti spouští při startu ... Zkus si prohlidnou příkazy jestli jeden z nich nevede pouze na dokumenty. ALE nevypinej! nic o čem si nejseš jistej co to udělá! a pokud ostatnim věcem nerozumíš tak je taky nech být.!
dedous*
hodnocení

Ja sem popleta ale asi to je stejný,já píšu že to je složka D:Dokumenty ale ona je to složka D:Prpgramy nové a mám na disku D ještě další složku D:Programy nové 1 a ta je v tom nástroji konfig. a hned 3x .Jednou jako Language Druhá jako PDVSever a třetí jako Launchlist a utěch prvních dvou jsou před tim D ještě nahoře takové ty dvě čarečky asi takhle DProgramy nove 1. Tak stím ja asi nic nebudu moc dělat ani nevím jak se to da třeba přepsat , jedině asi odháčkovat. Nezlob se že to takhle vypisuju ale sem už starší děda v důchodu tak s tím moc neumím i když se snažím protože sem fanda do počítačů a zajíma mě to. Díky za trpělivost.
25gowron*
Myslel sem jedině kdyby tam byla polozka bez programu (spouští se ti složka) např: D:Programy položek např ve tvaru D:Programyneco.exe bych se radsi nevsimal, Pokud nevidis celý název tak si roztáhni hlavičku at vydíš celu cestu. Musim říct že je skvělé že seš fanda PC a máš o to zájem .
dedous*
hodnocení

Ještě jednou díky , já si na to raději pozvu známého ktery wse v tom vyzná, akorád je ted trochu marod atak musím počkat,ale zas to není tak zlé protože na PC můžu dělat akorád musim jednou kliknout navíc.Tak ještě jednou díky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]