Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Mám jeden problém. Pred 2 rokmi som si kúpil internetový modem Samsung ktorý spolahlivo fungoval na počítači. Teraz som si však kúpil notebook a tento internet by som chcel používať na tomto notebooku. Problém ale je že ja som ten modem zasunul do usb, nainštaloval som program, ale aj tak to nechce ísť. Keď zasuniem modem do notebooku a zapnem príslušný program (Connection Manager), tak mi napíše: "Pripojte modem". Ale ja ten modem mám pripojený ale nechce ho nejak nájsť. Nevie niekto čo s tým? Ďakujem
Nepíšete,jaký máte operační systém.Je možné,že starší zařízení nemusí být kompatibilní s notebookem,který už má třeba novější Win,případně 64 bit.
doplněno 29.12.10 22:22:Pokud máte na notebooku Win 7,zkuste přes pravé tlačítko myši nastavitr kompatibilitu.
Myslím, že USB zařízení by mělo být hardwarově zpětně kompatibilní, zkusil bych z netu stáhnout novější drivery...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.