Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přehravač na prohlížení prezentací .pps

Od: edd* odpovědí: 8 změna:

Nedokážu rozjet v notbooku presentaci...soubor ve formátu .pps. Podle vašich zkušeností,který doporučíte si obstarat.?Nebo co mám podniknout? Ve WinMedPlayer nehraje.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

alf*
hodnocení

2x

zcela stačí slunecnice.cz/...

re*
hodnocení

2x

power point wievr je nanic *smich* - můžeš jenom prohlížet, nemůžeš vytvářet ani měnit.

Koupit word nebo nainstalovat open office org - je zdarma, já ho taky používám a nemám s tim problém

bena*

re: ve Wordu si ani neškrtnete ;) Word je na prohlížení a úpravu textových souborů (.txt, .rtf,. doc, atp.) a na prohlížení a úpravů souborů HTML.

OpenOffice je dobru, pokud ovšem chcete jen Word, Excel a PowerPoint, tak postačí IBM Lotus Symphony (též zdarma a v češtině).

hodnocení

0x

Microsoft office, open office...

los*
hodnocení

0x

stačí prezentaci otevírat na docs.google.com/...

edd*
hodnocení

Děkuji za reakce...již jsem vyřešil.

sondaw*

Prozradíš těm, kteří budou mít stejný problém, jak?

edd*
hodnocení

Dopracoval jsem se výsledku dle návodů,které mi byly zaslány.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]