Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Upřednostnění jiného přehrávače filmů

Od: skrob® odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, Přeinstaloval jsem win 7 Ultimate, kde je prioritní WMP, protože používám KMplayer, tak jsem vše nastavil jako upřednostnění KMP, ale pořád se nastavení neukládá a první jde WMP, zaškrtnul jsem používat vždy v KMP a stále nic. Vždycky to šlo bez problémů.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

3x

Zřejmě si instalace KMP nedokáže přebrat všechny asociace přiřazené WMP...

Tento počítač, v menu Nástroje - Možnosti složky - Typy souborů, v ´tabulce´ najedeš na patřičný Registrovaný typ souboru (příponu) a stiskneš Změnit, z nabídky vybereš KPM... A tak pro všechny typy souborů, které chceš otevírat KMP...

hodnocení

Děkuji jdu na to

hodnocení

2x

Nebo ještě Start - výchozí programy - tam si vyberete program a nastavíte ho jako výchozí, nebo jako výchozí jen pro určité soubory :)

hodnocení

O.K. jenže mi to v roletě nenabídne KMP.

doplněno 12.01.13 14:30:

sorry , už to mám díky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]