Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Usb karta

Od: ivo® odpovědí: 7 změna:

Jaké máte zkušenosti s USB "kartami",zajímá mě zda fungují i přes prodlužovák / i aktivní/ a co citlivost , mám na mysli třeba alfacomp.cz/...

děkuji za tipy I.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

1x

Každý kabel jsou vždycky ztráty a je potřeba zkoušet. Já osobně nemám rád tyhle "prsty" trčící z PC nebo NB. Interní zařízení jsou podle mě kvalitnější, lépe vybavené a méně náchylné k poškození.

ivo®
hodnocení

objevil sem u penzistů připojení na inet ale notebook se busí držet naproti okna,proto bych chtěl použít prodlužovák cca 3m a takovou nějakou "flešku" ,nepotřebuji žádný zázrak...

ladinpraha*

V každém případě bych tuto wifini strčil přímo do NB a prodlužoval anténu. Případně použít nějakou napájenou. Ale v těchto případech je to většinou pokus - omyl.

ivo®
hodnocení

napadlo mě,že bych eventuelně vyrobil nějakou anténu a připojil ji k této "flešce" , jsem radioamatér a mám plnou střechu antén takže no problem, bylo by to pro penzisty...

TAk pokud jde tato USb antená odpojit..může se proudloužit...to není problém, ale běžná praxe...

Je třeba stíněný VF kabel...frčí v tom 2,4 ghz..

prodloužení antény přináší mnohem větší ztráty než prodloužení USB ;)

ivo®
hodnocení

neviš jestli ti pojede i přes aktivní prodlužovačku /někde se mi tu válí asi 8m/?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]