Nejste přihlášen/a.
Ahoj prosím dostal jsem ban na jednom herním serveru ,ale chci tám hrát dál takže mám si změnit nick nebo ip adresu? A jestli ip tak jak prosím jednoduše?
ono změnit IP je sice jedna možnost, ale ne vždy to stačí...
podívej se, ty třeba můžeš psát sem na poradnu pod kolika nicky chceš, třeba i jako tlu... nebo jako pu... nebo i jinými, stále je tu i další možnost zjistit, kdo to píše... i třeba kdyby jsi se napojil přes WiFi na někoho cizího...
takže pokud provozovatel serveru využívá další technické možnosti, tak změnou IP adresy nebo nicku mnoho nezískáš... jedině slušností...
V Internet exploreru 8 a vyšších můžete zkusit tzv. anonymní surfování InPrivate.
JInak můžete zkusit změnit IP adresu takto.
Otevřte si ovládací panle Možnosti Internetu. Tam klikněte na záložku Připojení a tam na Nastavení místní sítě. Tam zaškrtnout Poruží pro síť LAN server proxy. Tam klikněte na Upřesnit.
Do servery HTTP: zadejte 128.59.20.227 port 3128. Pak klikněte na OK a vraťe se na Možnosti internetu. Tam klikněte na záložku Obecné a u Historie procházení zaškrtněte Odstranit historii procházení při ukončení.
Tento návod funguje pouze v Internet Exploreru 8 a 9, ve straších verzích Internet Exploreru a alternativních porhlížečích by měl být postup podobý. Ale v Internet Exploeru 8 a Internetu Exploreru 9 to mám vyzkoušené, že to funguje.
doplněno 28.12.10 17:16:Pozor! Většina těchto "kliček" nepodporuje například Flash, PHP, JavaScript nebop ActiveX. Je možné, že se stránky mohou načítat pomaleji, mohou hůře vykreslovat nebo špatně fungovat!
pokud jsi používal hacky,tak se nediv,já hraju combat arms a tam dostaneš ban i za to,že používáš herní myš s makrem,zneužíváš lagy a bugy atd.
No jo. tak je někdy BAN LIST - bude tam napsáno jestli to je natrvalo nebo dočasně. Mě dali taky daly několikrát BAN ale asi po týdnu mi to zas odblokovalo
Takové hajzlíky na našem blogu také netrpíme a jsme s nimi rychle hotovi ,poněvač pravidla jsou od toho ,aby se dodržovala a ne ,aby si každý spratek dělal co chce : Hledej příčinu v sobě! Takoví user pokud po domluvě se nepolepší automaticky obrdží jako odměnu BAN vnitřní IP ,takže venkovní ať si mění jak chce ,ale mnohem lepší a zaručeně si ani neškrtne je : MAC nebo PM to už je jinčí popřípadě přímo na routeru, a to už by se pak nepřipojil ani na stránky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.