Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se dostanu na internet na ntb přes mobil

Od: dzulieta* odpovědí: 8 změna:

Prosím kdo poradí. Mám mobil sony ericson elm a na něm aktivovaný internet, je nějaká možnost se na internet dostat, když mobil zapojím do ntb? Chceme jet do Prahy a chtěla by jsem si sebou vzít ntb, aby jsem vždy k večeru mohla koukat kam zajít atd a najít výlety na další den, je tam nějaká možnost?. Na hotelu není wifi, tak si musím nějak poradit sama. Poraďte prosím. Předem děkuji.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Je tu možnost stáhnout si z internetu SE PC Suite, nejlépe takto napsat do vyhledavače a nainstalovat. Potom tento program spustit, připojit mobil přes kabel k PC, program PC Suite si ho vyhledá, dáte připojit k internetu a můžete pracovat...

já tak občas také funguji, sice je to pomalé připojení, ale aspoň něco...

dzulieta*
hodnocení

Moc děkuji hejkal za radu, udělala jsem podle návodu a už to frčí, moc děkujííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí. *klik**ua**palec*

Nu, pozor na cenu ;) Ono se to nezdá, ale ty data docela lítají :)

dzulieta*
hodnocení

Já mám T-mobile a balíček za poplatek na týden, takže na víc už snad platit nebudu, ale zkoušela jsem to a nic se mi neztrhlo.

zajixxx*
hodnocení

0x

Jestli ten tvůj telefon podporuje HW modem , tak je to pak velmi jednoduché.. pomocí programu přiloženého k telefonu/staženého z internetu.. SUITE, propojíš tel s ntb pomocí kabelu a poté tě to již navede..

dzulieta*
hodnocení

Tak to já nevím jestli to podporuje. *vezen*

zajixxx*
hodnocení

0x

Tak alespoň napište konkrétní typ telefonu, a zda-li k němu máte kabel..(př. BT)

dzulieta*
hodnocení

Sony Ericsson J10i2 Elm Black a kabel k pc mám, díky kterému stahuji fotky do ntb.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]