Nejste přihlášen/a.
Prosím kdo poradí. Mám mobil sony ericson elm a na něm aktivovaný internet, je nějaká možnost se na internet dostat, když mobil zapojím do ntb? Chceme jet do Prahy a chtěla by jsem si sebou vzít ntb, aby jsem vždy k večeru mohla koukat kam zajít atd a najít výlety na další den, je tam nějaká možnost?. Na hotelu není wifi, tak si musím nějak poradit sama. Poraďte prosím. Předem děkuji.
Je tu možnost stáhnout si z internetu SE PC Suite, nejlépe takto napsat do vyhledavače a nainstalovat. Potom tento program spustit, připojit mobil přes kabel k PC, program PC Suite si ho vyhledá, dáte připojit k internetu a můžete pracovat...
já tak občas také funguji, sice je to pomalé připojení, ale aspoň něco...
Moc děkuji hejkal za radu, udělala jsem podle návodu a už to frčí, moc děkujííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.