Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Generic host process

Od: tonys* odpovědí: 2 změna:
Prosím vás o pomoc!
Skončil mi Northon Antivirus a rozhdl jsem se nainstalovat Nod 32. Instalace i Odinstalace proběhly v pořádku. Ale při nyní při startu mi asi po minutě naskočí okno z hlášením: Generic host process chyba aplikace.Poté se dost spomalí internet i ostatní. Při startu s odpojeným internetem je vše v pořádku. Při připojení internetu se problém opět opakuje. Děkuji za pomoc. Tony

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Pokud se bude problém opakovat i po odinstalaci NOD32, tak bude problém v něm. V tom případě bych zkusil kontaktovat pracovníky podpory NOD nebo ... že by další antivirák?

alias75*
hodnocení

0x
Nod je určitě dobrý,ale placený.Pokud ho nemáš placený tak Ti po měsíci přestanou jít aktualizace.To je jako bys ho neměl vůbec.Další možnost crack ,ale zatím kluci z Esetu zdárně vždy dříve či později zabodovali a bylo také po aktualizacích.Pak jsou stránky kde jsou aktulizace Nodu k dispozici,ale není to moc pohodlné.Za další si můžeš tyto stránky namapovat a stahovat automaticky.
No a konečně ta nejjednoduší možnost stáhni si Avast ,který je zdarma,jen za registraci a máš po starostech.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]