Prosím vás o pomoc! Skončil mi Northon Antivirus a rozhdl jsem se nainstalovat Nod 32. Instalace i Odinstalace proběhly v pořádku. Ale při nyní při startu mi asi po minutě naskočí okno z hlášením: Generic host process chyba aplikace.Poté se dost spomalí internet i ostatní. Při startu s odpojeným internetem je vše v pořádku. Při připojení internetu se problém opět opakuje. Děkuji za pomoc. Tony
Pokud se bude problém opakovat i po odinstalaci NOD32, tak bude problém v něm. V tom případě bych zkusil kontaktovat pracovníky podpory NOD nebo ... že by další antivirák?
Nod je určitě dobrý,ale placený.Pokud ho nemáš placený tak Ti po měsíci přestanou jít aktualizace.To je jako bys ho neměl vůbec.Další možnost crack ,ale zatím kluci z Esetu zdárně vždy dříve či později zabodovali a bylo také po aktualizacích.Pak jsou stránky kde jsou aktulizace Nodu k dispozici,ale není to moc pohodlné.Za další si můžeš tyto stránky namapovat a stahovat automaticky. No a konečně ta nejjednoduší možnost stáhni si Avast ,který je zdarma,jen za registraci a máš po starostech.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.