Nejste přihlášen/a.
Ahoj, měl bych malou prosbu. Nainstaluji do notebooku antvir, on mi ale blokuje přístup na internet a explorer píše: aplikace internet explorer nemůže zobrazit tuto webovou stránku. Zkoušel jsem to i přes mozillu a tam je stejný problém. Zaráží mě to, protože když antivirus odstraním, tak po internetu mohu surfovat bez problému. Tahle chyba nastane právě po instalaci NOD 32 Antivirus 4 (mám k němu originální licenci), ale zkoušel jsem i jiné antiviry (např. Avast 5) - stejný problém .
Nevíte, jak bych v to v NODU nastavil, abych se na internet mohl dostat. Děkuji za Vaší odpověď.
Máte nastavenou správně IP adresu, DNS server, výchozí bránu atp?
Používáte Firewall? Je vůbec správně nastavený?
Je správně nastaveno přesměrování?
doplněno 28.12.10 16:58:Doufám, že běží na počítači jen jeden antivir. Na jendom počítači nesmí běžet víc jak jeden antvir, jinak může docházet k výraznému zpomalení systému, v horších případech k pádům systému a v nejhorším případě nastane havárie systému.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.