Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zobrazení

Od: jofe odpovědí: 4 změna:

Prosil bych radu

Kliknu pravým tlačítkem myši na plochu a zvolím vlastnosti, neobjeví se mi karta Zobrazení-vlastnosti, nebo pokud se objeví má jen jedno tlačítko, to jest, že mohu změnit jen motiv plochy.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lomaks*
hodnocení

0x
Řekl bych, že máš raněnej systém - přeinstalovat nebo provést obnovení systému. Ze všeho nejdřív to ale projeď antivirem.

win*
hodnocení

0x
Zkusil bych pri bootovani prejit do nouzoveho rezimu a odebrat-odinstalovat posledni nainstalovane programky.Vratit se zpet ...
Jo a nebo trochu tvrději potom tohle: možnost naboření systémových souborů a jejich opravu uděláš opravnou instalací windows- nic neztratíč- nabootuješ z cd, opravnou konzoly nedáš ale až ti to najde windows tak dáš R- opravit mno a tim se to opraví- sice se to chová jako instalace ale zatim jsem nikdy o nic nepřišel (samo zálohovat doporučuji)...
Už jsem tim nějaký ten system obnovil
win*
Souhlasím,taky jsem to tak udělal a vše proběhlo v pohodě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]