Nejste přihlášen/a.
to se mě při každém otevření jenom mžikem objeví a pak to normálně pokračuje. Snad to nevadí, přesto ten javacript mám (kontrolovala jsem), přesto se to objevuje, že váš prohlížeč nepodporuje nebo je vypnutý. Ale co je horší, že lidem moje maily padají do spamu a skoro každý druhý jim napíše, že nemohl být doručen. Já když odesílám mail, tak se mě hned objeví - Mail Returned to Sender. To nechápu a přesto je odeslán a dostanou ho a já od nich také a přesto jim to píše a potom se musíme domlouvat, jestli to došlo. Něco ano, něco třeba ne. Tak nevím, jsem z toho jelen, lidi nadávají, ať si to dám do pořádku a já nevím jak. Díky a věřím, že mě poradíte - šikulky. K.
povídka průměrná, fakta žádná. Jaký prohlížeč, jaký majl, u koho, jaký klient, je adresát uveden správně? S označením jako spam obvykle lze něco dělat, musí druhá strana. Co vidíš na symantec.com?/...
vaše odpověď mě spadla do spamu. Mail - centrum, při každém odeslání to napíše, že zprávu není možno odeslat a přesto jí někdy ten dotyčný dostane. Nevím, lépe to asi popsat neumím.
Trochu zmatený popis problému. Jaký prohlížeč, kde jsi kontrolovala javascript, jak dlouho se problém objevuje (nějaké čištění PC?)
Zkoušelas návrat bodem obnovení?
tato odpověd spadla do spamu. Mail, když otevírám centrum, tak tam vlítne rychlostí blesku upozornění, že váš prohlížeč je ...,jak jsem psala a píši, že to snad nevadí, ale proč lidem, kteří mě píší neustále po odeslání se objeví, že nebude mail doručen a přesto ho dostanu. Kvůli tomu píši, snad je to už jasnější.
Seznam to nedělá, ale i když ze Seznamu odešlu mail, přijde to někomu do spamu, tento od vás přišel na centrum v pořádku.
Úplně v tom vidím Kafkův Zámek :D
Já bych zálohoval důkežité dokumenty (fotky, texty, atp.) a šel bych do servisu a řekl jim, ať Vám to přeinstalují sakumprdum. S sebou klíč Product key systému Windows a klidně i instalační CD. Tohle vypadá na pěkně zasviněnej infikovanej počítač, podle toho, co vím, co jsem se od tazatelky dozvěděl. Máte vůbec antivirový program, antispywarový program a firewall na počítači? Aktualizujete systém a další programy v něm obsažené? Defragmentujete pravidelně všechny disky, co jsou v počítači? Čistíte disk od nepotřebných souborů (jako jsou různé dočasné soubory, soubory cookie, atp.). Čistíte registr počítače od neplatných hodnot a špatných záznamů?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.