Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kódování, programování?

Od: brain odpovědí: 8 změna:

Nevěděl by někdo co tohle znamená?

110313001302120113121232120
102001233121013001233131212
111210032202001103131113221
221110113111201131013021233

Je to z jedné stránky s hádankama, šiframa, cryptem atd.(mimochodem moc fajn stránka:). Tohle je šifra při jejimž rozkodovaní

bysme měli dostat text(slovo). V komentářích k hádance se říká že to nějak souvisí s programováním(nevím jakým), a že ITčkáři

mají velkou výhodu při luštění...

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

charlies*
hodnocení

3x

Hezké, jen podle výsledku to asi bude nějaká soutěž, ne? :-D Trochu napovím použil jsem tyto 2 stránky:

converter.cz/...

religis.cz/...

brain
hodnocení

Díky za radu.

Takže by se to mělo převést mezi soustavama?Ale z které do které? Ten druhý odkaz je na binární převod ale to zadání není binarní...Vím, že pro někoho to může být hračka ale já se v těch věcech nevyznám:(

charlies*

Myslel jsem, že když máš rád ty logické hádanky, že na to přijdeš, nevadí. Popostrčím tě ještě víc, že to bdue jen "tupá" práce. Vždy vezmu 4 čísla ze zadání, vložím je do první stránky a převedu ze čtyřkové do dvojkové. Zkopíruju to dvojkové číslo a vložím do druhé stránky a vyjde mi jedno písmeno. Dál už si hraj sám.;)

brain
hodnocení

DÍKY. Jak jsem řek-tohle je trochu mimo moji logiku*hi*

Ale jinak to máš u mě*pivo*

buss

Tak 4ková ...

brain
hodnocení

Když to převedu ze 4kové do 2kové(?) tak mi vyjdou samé nuly...

Mohli byste být trochu konkrétnější*pivo*

buss
hodnocení

0x

Co tak zkusit dvojkový kód?

mkat*

Dvojkovy kod asi tazko ked su tam trojky.Iba ze by tie trojky boli oddelenie slov-cislic.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]