Nejste přihlášen/a.
Vypálila jsem si CD jako mp3. Nejde mi to přehrávat v rádiomagnetofonu, přitom všechny ostatní mi normálně jdou. Může to být tim že jsem písnička označila pod čísly?
01, 02, 03, 04, 05, 06, at... až do 65
Tento CD přehrávač umí pravděpodobně přehrát pouze hudební CD, neumí však přečíst datový formát (mp3).
Mýlíš se. Ostatní CD mám taky ve formátu mp3 a normálně mi jdou. Vpalovala jsem to ve stejném programu jako ty předešlé
Tady asi nejde o vypalovací program, většina z nich umí vypálit hudební CD a při změně předvoleb toto CD zkomprimovat do mp3. Také myslím, že chyba nebude v pojmenování skladeb. Podle dostupných info soudím na chybnou kopii, možná bych CD zkusil přehrát jinde, případně vypálit znova.
Zdravím to mi připomíná jednu ,která když si stáhla rary a chtěla si vypáli DVD ,tak místo extrahace to prdla na DVD a pak se divila ,že přehrávač nechce reagovat a ještě se udivuje a píše směle dál asi nějak takto :
Stává se mi, že něco stáhnu, ale pak to vůbec nejde rozbalit nějaký divný formát, stává se mi to docela často...taky nevím čím to je. Mám rád takové případy " vždy se strašně pobavím " :D:D
Nikdo není dokonalí a proto nepřepisuj MP3 a vše bude ok
pro znázornění ,když budeš mít MP dejme složka hudba kde ji převážně všichni mají že? ,tak zkus tu MP3 přepsat a co že to udělá? ani ji už nepřehraješ
Rádiomagnetofon, pořád funkční. Nejsem bl**á. Vím že jsem tam dával jen samotné soubory ve formátu mp3. Skusím koupit jiné CD ale nevím
nepodařil se vložit obrázek...
pak zvol vypálit jako hudební cd (nevejde se ti tam tolik písniček)...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.