Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vydělávaní na netu?

Od: tomáš odpovědí: 8 změna:
www.vydelek.ws co na to říkáte myslím že se to týká každého.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ukulele*
hodnocení

0x

zřejmě se jedná zase o jeden z podvodů, jak vytáhnout z lidí nějaké informace!

Nechápu, že se někdo s něčím prezentuje a ani na úvod pořádně nenapíše o co jde!

Já radím, NEBRAT!

miljan*
Před pár lety jsem něco podobného cvičně zkusil. Nic jsem se nedozvěděl, jedině po zaplacení cca 400,Kč mělo dojít CD s informacemi. Odepsal jsem něco ve smyslu, že seriozní firma by informace tajit neměla a neměla by je podmiňovat zasláním peněz. Odpovědí bylo cosi mírně výhružného. Nebrat.
*smich* A to je právě ta cesta ke vzdělání! Přeci jen jste se něco dozvěděl a jste o kousek moudřejší... Je to však vzdělávání poněkud drahé... :)

8976*
hodnocení

0x
za litr ti poradím jak vydelat! ne že vydeláš...nenech se napálit, dnesní doba je zlá...

nensy*
hodnocení

0x
tomaš- Já taci lidi posilam přímo do... p...Jedině poctivě makat :(kdo naletí ten si jen muže naříkat*plac* myslím že už by se měl každý poučit za ty roky jak se dá lechko okráct druhého:(SO.

lomaks*
hodnocení

0x
Je to evidentní podvod.

lomaks*
hodnocení

0x
A pan tomáš podvodník.
25gowron*
Na takovéto věci je nejlepsi kašlat...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]