Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

U filmu nejde obraz

Od: mirek009 odpovědí: 8 změna:

Zdravím jednou jsem si úspěšně stáhl film z webu ulož to ,ale ted co stahuji je to bez obrazu jen zvuk.Poradí někdo. Mirek009

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sasdax*
hodnocení

2x

To je podle mého hloupost. Obraz tam určitě bude, jen vy budete mít špatné kodeky. Zkuste toto stáhnout, nainstalovat, restarovat PC a znovu spustit film, který vám nešel přehrát.

stahuj.centrum.cz/...

mirek009
hodnocení

Moc děkuji za odpověd,ale prosím o radu jak nainstalovat ty codeky. M

alf*

nebo to zkusit bez kodeků slunecnice.cz/...

sasdax*

No u člověka, který netuší jak nainstalovat kodeky, bych nechtěl radit jak ovládat VLC :) Nic proti, ne každý je expert a ani já nejsem. A osobně jsem si zvyknul na BSPlayer a neměnil bych, dokud by nepřestal fungovat. Zatím přehrál vše.

alf*

co je těžkého na instalaci vlc? A nezasviní si počítač.

sasdax*

Jak nainstalovat...no poklepu na to a dám nainstalovat...prostě další, další, další, další, nic tam nekřížkuji (nic jiného než už tam je) a prostě to posouvám dál, až se to nainstaluje.

bena*

No další, další a pak si tam nechtěně nainstaluju adware software jako je například Google Chrome, různý toolbary, atp. FUJ!

Když se instalují kodeky, tak se musí kontrolovat, co je zaškrtlé. Jinak se musí zaškrtat vše pro Windows media Player.

alda*
hodnocení

0x

také pravidelně stahuji z Uložto aměl jsem problémy se sekáním. Nainstaloval jsem si VLC1,1 a jsem spokojený doporučuji sežere všechno.

doplněno 27.12.10 13:11:

codeky jsou na stahujto.cz

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]