Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Video z Kamery? Nejde přehrát

Od: adamchuchel* odpovědí: 4 změna:

Ahoj mám kameru EVOLVE DDV-1100HD a natáčel jsem náš štědrý den 2010.
Vělmi pěkné když mi ale při tom keksla baterie tak se s tím neco stalo a já nevím co.
V počítači se to přehraje, ale když to dám to video na USB a pak do TV tak ne.
Nevíte v čem je háček?
a nic to neudela
Prosím poradte mi ...Manželka mě asi zabije až se dozvi že se něco s tim stalo...
Děkuji za dobre odpovedi a klidně i ohodnotim
DĚKUJI

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

To máš tak..zálohovat, zálohovat, zálohovat...

To že video nepřehraje TV není problém, to je snadno řešitelá věc..

Pokud jej nepřehraje PC je to horší, pokud to bylo smazáno a na žádném disku či v kameře není původní soubor je zlé..

Pokud se ti povedlo video obnovit, šance že jej znovu rozjedeš jsou minimální...

Třeba zjistit zda origoš opravdu nikde není, pokud není, dej se do obnovování, z obnovených souborů se dá lecos opravit, nicméně měli by souhlasit aspon velikosti videa..tedy pokud tušíš jak velké video v kameře bylo...

Pokud jsi něco obnovil stáhni vlc přehrávač poradí si s většinou i špatných souborů..po jeho neuspěchu už moc nadějí nebude...

Bude zbývat už jen možnost konvertu videa a doufáka že to video nějak rozchodí..

Z popisu co ale čtu soudím že pokud někde není originál videa, je video již po smrti, celý dotaz smrdí velkým amatérismem.. a zárověn hrabáním do složitých a důležitýc operací které nejdou dělat jen tak..

adamchuchel*
hodnocení

Jo vls player to přehraje jenom na začátku opravuje soubor.
A ještě dá se ten opravený soubor nějak uložit protože bych s ním chtěl dělat něco dál..

stahuj.centrum.cz/...

Tady máš nějaké porgramy na convert videa..snaž se výstupní formát nastavit takový jaký je zdroj...

Mpeg,nebo MP4 by televize měla umět přehrát ale kdo ví...

Zkus více formátů nejlépe aby to přehrál i windowsmediaplayer..

Přeju hodně štěstí..aspoň nebude mít žena na krku vraždu :)

hodnocení

0x

Tak nejspíš televize nepřehraje formát kterej leze z kamery. Asi jsi to nijak neupravoval, že? Jen jsi to překopíroval na externí disk. No ale jestli jsi to smazal na tom zkopírovaným HDD mohlo by to ještě být v kameře ne? Nebo tomu všemu rozumím úplně špatně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]