Nejste přihlášen/a.
Ahoj koupil jsem si Windows Vistu.
Po čase disk Windows 7 Home Premium.
Začal jsem upgraidovat(nebo jak se to píše) na windows 7 a asi v půlce mi spadl proud.
Tak se to přerušilo! Vyžádalo si to instalaci Visty tak jsem tam dal vistu
instalace v poradku ale co najednou! Všechny soubory obvykle najdu ve Windows.old ale ted tam nebylo nic
ty soubory byle ve 2 složkách C:/$WINDOWS. Q a v C:/$INPLACE. TR
to by ještě šlo.
tak jsem si řek že se kouknu na net.
a najednou myslím že jsem nic neudělal ale ty soubory se vymazali(videa,fotky,a dokumenty)
fakt mě to naštvalo...!
Nainstaloval sem win7 a furt nikde tak nevím jestli je možné je ještě získat doopravdy bych je strašně potřeboval je to strašné měl jsem tam natočené Vánoce mích dětí z 24.12.2010 a už jsem se všude smazal a byli pouze na PC a jestli je nenajdu manželka mě asi zabije ((
Prosím půjde to obnovit?
Disk C: zásadně nepoužíváme jako úložiště pro fotky, video, hudbu atd. Win7 by se měl instalovat na zformátovaný disk. Pokud jsi jej jenom přeinstaloval bez formátování, pak tam došlo k nějakým přesunům, zvláště když ti vypnul proud tak ti to tam udělalo pěkný guláš. Ale soubory by tam měly zůstat. Snad si pamatuješ názvy některých, ta je dej vyhledat a měly by být všechny na jednom místě. Pokud tam byla videa, tak ta zabírají hodně místa, tak se podívej, která složka na C: je největší a tam hledej. Visty neznám, ale ve Win7 mám složku Windows.old prakticky prázdnou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.