Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sekání her

Od: tomysvoboda odpovědí: 2 změna:

Čaute co mám udělat aby se mi nesekaly hry? HW nároky mám,jen sem dřív měl program který pomáhal proti sekání her že když sem ho spustil tak ukončil plno věcí aby mi šla hra normal,a dokonce to funguvalo,nevíte o nějkém podobném,já už ho bohužel odinstalovat a nevím jak se jmenuje...

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hm*
hodnocení

1x

Řešil bych to tak, že bych odinstaloval všechno, co nepoužívám, a nespouštěl nic (zrušil automatické spouštění všeho), co opravdu není nutné pro běh počítače. A žádnou berli uklízecího programu bych nepotřeboval.

bartas*
hodnocení

0x

ideální by bylo pc s dostatečným výkonem ten prográmek byl Game Booster? slunecnice.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]