Nejste přihlášen/a.
Dobrý den!
Potřeboval bych poradit. Mám doma stolní PC, a do vánoce pouze 1 NB. Vše bylo v pohodě. Před vánocema jsem si koupil nový NB a mám problém s připojením internetu. V PC ( win XP ) a starém NB ( win wista) jede net bezproblému. Ale v novém NB ( win 7 ) mi to mojí domací síť najde, je plný signal, ale při připojování mi to napíše neúspěšné připojení k síti. Následně mám pravo dole u signalu sítě napsano omezené připojení . Nemáte někdo radu nebo postup?
Jo a když připojím k tomu novému NB kde přes wifi net nejede kabel, tak je vše v pohodě a net jede, ale přece jenom bych rad se připojoval pes wifi, než šaškoval s kabelem,,
Děkuji
Ano, heslo mam správne potvrdil mi to i notebook .. Peru se s tím už 3 dny a udělal jsem už všechno možné, a ne a ne přes wifi se připojit..
přes kabel , se který propojím přímo router s novým NB jede net v pohodě bezproblému, to uý je důkaz že heslo mám správné.. SPíš myslím, že musím povolit někde něco, ale nevím kde a co
.. za vyřešení problému budu moc vděčný
Tak už jedině postavit si oba noťasy vedle sebe a porovnávat nastavení krok za krokem, u všeho.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.