Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zapnutí webkamery LENOVO

Od: denis* odpovědí: 11 změna:

Dobrý den,

chtěl jsem se zeptat , jak se zapíná webkamera u netbooku LENOVO ideapad S10-3s

nemůžu na to přijít...

děkuju za odpověď:)

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

Jako všude jinde - Tento počítač - Kamera

denis*
hodnocení

tam to právě neni

ladinpraha*

A ve správci zařízení - Zařízení na zpracování obrázků?

denis*
hodnocení

ukáže se mi tam Lenovo Easy Camera

ale když to dám do vyhledávání všech programů,ukáže se mi že neexistuje

ladinpraha*

Ovladač je OK?

doplněno 26.12.10 11:32:

Nemáš kameru zakázanou?

denis*
hodnocení

a jak to poznam že je zakázaná?

mám skype a tam mi jde webkamera normálně funguje

ladinpraha*

Pak je divné, že se neukáže v Tento počítač.

Zapnutí webkamery LENOVO
denis*
hodnocení

taky mi to přijde divný,

vyzkoušel jsem skoro všechno

v manuálu bylo napsáno že když zmáčknu Fn + Esc zapne/vypne se kamera,

v levém dolním rohu se mi ukáže že je zapnutá nebo vypnutá.. ale když je zapnutá nic se neukáže

patronka*

Mám stejný netbook před sebou otevřený. Ikona kamery je v pravém dolním rohu.Zkoušela jsem při otevřeném okně TENTO POČÍTAČ zapnout a vypnout kameru a symbol Lenovo Easy Camera se objevoval a zas mizel. Zapněte kameru (Fn+Esc), chvíli počkejte a pak otevřte TENTO POČÍTAČ.Chvíli to trvá, než se načte.Na Skype se nelze připojit, je tu na to téma několik vláken.

patronka*

Teď jsem si všimla, že mám S12, snad to ale nebude tak velký rozdíl.Pokud se Vám v "tento počítač" zapnutá kamera nezobrazí, je na reklamaci.

hodnocení

0x

Pokud ve skype kamera funguje, tak nechápu co se řeší..zbytek je "neschopnosti" uživatele/dodavatele systému..kameru si zapínají externí app, Windows samotné myslím kameru zapnout neumí..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]