Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zprovoznit DvD-ram?

Od: hermiona* odpovědí: 6 změna:

Na mém počítači nejde zprovoznit hra Harry Potter a Fénixův řád.

Je to Dvd-ram.Všechny ostatní hry na principu cd-ram fungují.Je něco v nepořádku s mojí cd mechanikou?Jak to mám řešit?(Hra funguje na jiných počítačích dobře),

Děkuji za odpovědi:D.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Všechna CD jsou CD-ROM...RAM jsou pouze poslední verze DVD disků a paměti v PC..

doplněno 25.12.10 18:58:

DVD RAM tím pádem nerozjedete...pokud jiné disky toho typu jdou máte špatný disk... je třeba zjistit co všechno mechanika podporuje..ty v ntb to mají většinou na sobě napsáno..a těch stolních to lze nalézt ve vlastnostech mechanik..

hermiona*
hodnocení

Aha tak to jsem si to možná spletla.Nejspíš to bude DVD-Rom.Ale nevíte v čem je ten problém.Tohle opravování(ač velice důležité) je mi v podstatě k ničemu.

Takže k věci.Co s tím mám dělat?

bena*

Tak ono je rozdíl DVD-ROM a DVD-RAM ;)

Co s tím dělat? Půjčit si od někoho správnou mechaniku a vyzkoušet to v té, případně koupit novou. Je možné, že ta Vaše už má svá léta za sebou a už má slabý laser nebo pomalu čte. Jinak nevím.

hermiona*
hodnocení

hermiona*
hodnocení

*zed* Vlastně se nic nezobrazí a hra se ani nerozjede a dvd-ram(prostě to cédo) se neroztočí. Co s tím mám dělat?
bena*

Podporuje Vaše mechanika vůbec DVD-RAM? Není to klasická DVD-ROM, příp. DVD-RW?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]