Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zmena rozliseni obrazovky

Od: brouda odpovědí: 8 změna:

ahoj...mam prooblem...dostal jsem novy monitor 20´´ a pouze jedine nejvyssi rozliseni mi jde 800x600 tak ze mam vsechno hrozne velike a to nechci...grafickeovladace jsem snad spravne aktualizoval a problem stejne pretrvava...prosim poradte mi nekdo...dekuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

1x

Myslím, že dobrá odpověď je tady.

poradte.cz/...

rb000*

Máš recht ,jako správnou upřesnil spodní radu *cteni* ,ale i v tomto případě se jedná určitě o stejný problém.

bena*
hodnocení

0x

Hm, to je zvláštní. Vyfoťte okno ovládacího panelu Zobrazení - záložku nastavení (toto↓).

doplněno 25.12.10 10:34:

Jinak, záleží jakou máte grafickou kartu. Například taková grafika s 2 MB RAM Vámdovolí maximálně rozlišení 800×600 s 24-bitovou hloubkou barev nebo 1024×768 s 16-bitovou hloubkou barev.

Zkusil bych ještě odinstalovat a znovu nainstalovat ovladače grafické karty.

...Mimochodem, jaký máte oprační systém?

Zmena rozliseni obrazovky

brouda
hodnocení

bohuzel...rozliseni tam mam pouze 800x600...nic vic nemam...rozliseni obrazovky pokud dam nastaveni je max 800x600...a ja bych rad 1152x864 nebo aspon nejake takove...

hanher*

Jakou máte v PC grafickou kartu?

brouda
hodnocení

OS mam XP prof.,pocitac mam celkem stary,ale na tom mem starem monitoru,to bylo vse jak melo byt i to rozliseni jake jsem chctel,tak nevim proc ted toto

bena*

Tak si stáhněte a nainstalujte program EVEREST Home Edition 2.20 a ten Vám řekne o počítači spoustu věcí.

Já byhc docela rád viděl okno Zobrazení - vlastnosti (ten obrázek ↑ ). Ten je docela důležitý. Já si myslím, že to budou špatně nainstalované ovladače grafické karty. Jak říkám, odinstalovat, stáhnout a nainstalovat nejnovější ovladače grafické karty od výrobce oné grafikcé karty (nVidia, ATi, AMD, Maytron, atp.).

sondaw*

Můžeš si také místo Everestu stáhnout prográmek SIW, řekne ti o tvém PC také všechny informace, je free a česky

www.stahuj.centru/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]