Nejste přihlášen/a.
ahoj...mam prooblem...dostal jsem novy monitor 20´´ a pouze jedine nejvyssi rozliseni mi jde 800x600 tak ze mam vsechno hrozne velike a to nechci...grafickeovladace jsem snad spravne aktualizoval a problem stejne pretrvava...prosim poradte mi nekdo...dekuji
Hm, to je zvláštní. Vyfoťte okno ovládacího panelu Zobrazení - záložku nastavení (toto&darr.
Jinak, záleží jakou máte grafickou kartu. Například taková grafika s 2 MB RAM Vámdovolí maximálně rozlišení 800×600 s 24-bitovou hloubkou barev nebo 1024×768 s 16-bitovou hloubkou barev.
Zkusil bych ještě odinstalovat a znovu nainstalovat ovladače grafické karty.
...Mimochodem, jaký máte oprační systém?
OS mam XP prof.,pocitac mam celkem stary,ale na tom mem starem monitoru,to bylo vse jak melo byt i to rozliseni jake jsem chctel,tak nevim proc ted toto
Tak si stáhněte a nainstalujte program EVEREST Home Edition 2.20 a ten Vám řekne o počítači spoustu věcí.
Já byhc docela rád viděl okno Zobrazení - vlastnosti (ten obrázek ↑ ). Ten je docela důležitý. Já si myslím, že to budou špatně nainstalované ovladače grafické karty. Jak říkám, odinstalovat, stáhnout a nainstalovat nejnovější ovladače grafické karty od výrobce oné grafikcé karty (nVidia, ATi, AMD, Maytron, atp.).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.