Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěl bych se poradit ohledně toho, že se mi některé webové stránky nenačtou. Např. live.xbox.com nebo youtube.com
U live.xbox.com se mi objeví Chyby při načítání stránky - Firefox nemůže najít server live.xbox.com ...
Vyzkoušel jsem Operu, Firefox a IE taktéž (jen ten, který jsem měl po nainstalování windowsu) Vyzkouším i IE 8, ale pochybuji, že to půjde. Děkuji za radu.
Tak zkuste počítač trošku pročistit online programem Windows Live OneCare. Otevřte tedy Internet Explorer (nejlépe Internet Explorer verze 8 a vyšší) a zadejte tam tuto adresu pokud máte Windows XP → onecare.live.com/...; pokud máte Windows Vista nebo Windows 7 můžete zkusit zvláští verzi Windows Live OneCare určenou pro tyto systémy → onecare.live.com/... Udělejte kompletní kontrolu. Během této kontroly můžte dále s počítačem pracovat, nicméně doporučuji před spuštěním konroly zavřít všechny spuštěné programy a vytvořit nový bod obnovení v Obnovení systému. Kontrolor zkotroluje počítač na přítomnost malwaru (viry, červi, atd.), vyčistí disk od různých zbyečných souborů (nemusíte se ničeho bát, o svá data nepřijdete), defragmentuje disk a udělá celkovou optimalizaci počítače.
Pozn. Windows Live OneCare jde bezproblémově spustit pouze v Internet Exploreru 6 a vyšších. Lze ho spustit i v Mozille Firefox, ovšem do té se musí nainstalovat jakýsi doplněk, aby to šlo. Jinak někteří oživatelé si stěžovali, že pokud to pustili ve Firefoxu s nějakým tím doplňkem, že jim pak Firefox zamrznul a poté spadnul. Tak raději spouštět v Internet Exploreru; nejlépe verze 8 a vyšší.
Pokud chcete jiný program než Windows Live OneCare, tak CCleaner je vynikající volba nebo Advanced SystemCare (nedávno vyšla nová beta verze 4 a docela se soudruhům povedla:D).
Abych pravdu řekl, mám fungl nové PC, antivirem jsem ho projel několikrát, nic nenašel, zkusil jsem antivir přímo na malware, taktéž nic nenašel. Ale ptám se, nemůže to být způsobeno právě antivirovou kontrolou a zabezpečením? Mám Avast! Free Antivirus.
To se mi nezdá pravděpodobné. Hází Ti Avast nějakou hlášku? Zkoušel jsi promazat tu cache prohlížeče? Dříve Ti ty zmiňované stránky fungovaly?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.