Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,již druhý den mám potíže na skypu.Nejdříve nešel otevřít vůbec a pak když jsem nainstaloval jiný novější tak mi nejdou přidat kontakty.Při každém kliknutí na " přidat kontakt " se objevý bílá prázdná tabulka ve které je v horním levém rohu křížek a pokud klikám vším možným a používám veškerá tlačítka na klávesnici tak nereaguje.Potřeboval bych tedy buď založit nový účet a nebo moct co s tím vším mám dělat. Děkuji moc za odpoveď
Opravdu s tím nic nenaděláme je to věc programátorů ,aby vše dali do kupy. Pokud by ti postačil software na odesílání sms zdarma tak leda ,jinak jsem se už tady někde zmiňoval o softu ,který je na principu Skype ,ale věc je ta že by jsi svím známím musela zaslat odkaz na inst. ,aby jste mohli být v kontaktu přesně tak jako na Skype.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.