Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dva uživatelé skype , jeden počítač

Od: jakubs* odpovědí: 6 změna:

Je nějaký způsob jak by na jednom počítači mohli být na Skypu online 2 uživatelé najednou?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

rb000*
hodnocení

0x

Na jednom PC může být xxx účtů - vytvoření dalšího účtu na :

login.skype.com/...

,ale skype zatím není ještě funkční *cteni*

doplněno 23.12.10 19:49:

Dodatek : 2 uživatelé nemohou být současně online *stop*

bena*
hodnocení

0x

Žádný takový způsob neznám a asi zřejmně ani neexistuje.

Ani ve Skypu, ani ve Windows Messengeru, ani v ICQ a dalších komunikačních klientech nemůže být jeden účet/profil najednou připojen na několika počítačích.

Nezbyde nic jného, než vytvořit další účet, jak již tu někdo psal.

doplněno 24.12.10 10:07:

Aha, tak to se omlouvám, včera jsem měl náročné odpoledne a tak jsem byl trošku zblblý. Kdysi jsem viděl nějaký doplněk či program, který dovolí na jednom počítači mít připojené dva účty. Ale už nevím, skype nepoužívám, tak jsem to zahodil. I přesto se zkusím pokoukat.

Co se týká ICQ, tak stačí nainstalovat QIP a pak třeba Pidgina nebo Trilian a můžete si přihlásit dva účty(profily) na jeden počítač.

hop®

Beno, problém je jinde: dva účty najednou online na jednom compu, ne dva compy na jeden účet.

Skype moc nepoužívám, ale ICQ to neumí...

mcmarek29*

Přesně tenhle problém jsem nedávno řešil a nevyřešil. Pokusil jsem se nainstalovat k nové verzi starší skype do jiné složky v "Program files" a nevyšlo to. Podobně se mi to povedlo totiž u ICQ, ale seká se to. Taky bych rád znal odpověď, jak na to.

rb000*

Podle mého se to tluče ,ale u skype to rozhodně nepude *cteni* " si myslím "

mcmarek29*

Nedalo mi to avyřešil jsem to. Jde to a naprosto bezvadně. Stáhněte si program Skype Launcher 1.3.3. Najdete tuto miniutilitku ke stažení na různých odkazech tím, že dáte do Google vyhledávače název programu, který jsem uvedl a za ním "download"anebo z tohodle linku:

mediafire.com/...

Rozbalte jej a protože se nikde do systému neinstaluje, vytvořte si zástupce a toho si přetáhněte na plochu, ať se vám líp spouští. Pokud máte spuštěn svůj skype, spusťte program Skype Launcher a zadejte přihlašovací údaje k dalšímu účtu (třeba od partnerky). Podobným způsobem si můžete spustit třeba 10x skype.

Ještě jeden poznatek ohledně skype: Pokud máte spuštěn skype na svém počítači, na jiném počítači ho lze odposlouchávat (tzn. číst zprávy). Pozor proto na heslo, aby ho někdo neznal.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]